Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Steaua” OZN

Matei 2:9
După ce au ascultat pe împăratul, magii au plecat. Şi iată că steaua pe care o văzuseră în răsărit, mergea înaintea lor, până ce a venit şi s-a oprit deasupra locului unde era Pruncul.
Matei 2:10
Când au văzut ei steaua, n-au mai putut de bucurie.
Matei 2:11
Au intrat în casă, au văzut Pruncul cu Maria, mama Lui, s-au aruncat cu faţa la pământ şi I s-au închinat; apoi şi-au deschis vistieriile şi I-au adus daruri: aur, tămâie şi smirnă.

Deci… “Steaua” mergea înaintea lor! Apoi, “steaua” s-a oprit DEASUPRA locului unde era Pruncul, probabil deasupra unei case întrucât, două versete mai jos, ni se spune că magii au intrat într-o casă. Sunt noţiuni care exprimă clar faptul că avem de-a face cu un obiect zburător, clar vizibil, care îi îndruma pe magi spre un anumit loc. O “stea” adevărată nu poate “arăta” atât de exact un loc anume de pe pământ.
Ce au făcut magii când au văzut “steaua”? S-au speriat? Noi, dacă am vedea azi un OZN am intra în panică. Pentru că mintea noastră nu mai este conectată la lucrurile infinite, spirituale, universale. Magii nu s-au speriat ci, dimpotrivă, s-au bucurat!
Vedem apoi că magii au găsit Pruncul în casă, cu mama Lui. Nu ştim cum a apărut casa în peisaj, pentru că – în alt loc – ni se spune că Isus s-a născut în ieslea vitelor tocmai pentru că nu îi luase nimeni în gazdă. În fine… Prin închinarea lor, magii din răsărit îi recunosc noului născut statutul de Împărat. Probabil, se împlinise astfel una din profeţiile care erau scrise în cărţile lor sfinte, cărţi despre care azi, noi nu ştim nimic…
Aceste versete sunt printre cele mai clare mărturii biblice asupra existenţei unor aparate zburătoare care aparţin de “lumea” nevăzută a lui Dumnezeu!

Lasati un raspuns