Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Exorcistul de top al Bisericii Catolice: Am trimis în iad 160.000 de demoni

Exorcistul de top al Bisericii Catolice, care susține că a trimis în iad 160.000 de demoni, afirmă că ar dori ca Papa Francisc să permită tuturor preoților să practice acest ritual, pentru a face față cererilor de exorcism în continuă creștere din partea credincioșilor.

Părintele Gabriele Amorth, în vârstă de 88 de ani, care conduce Asociația Internațională a Exorciștilor a afirmat că va cere papei să permită preoților să practice exorcisme fără aprobarea bisericii, scrie Christian Post. În prezent, preoții au nevoie de aprobări speciale din partea episcopilor pentru a realiza acest ritual și rareori le primesc.

„Voi cere papei să acorde tuturor preoților autoritatea de a practica exorcisme și să asigure o pregătire adecvată a acestora încă din Seminar.E o cerere uriașă pentru ele”, a afirmat Părintele Amorth.

El a explicat că a fost inspirat să facă această cerere după ce l-a văzut pe Papa Francisc realizând ceea ce el insistă că a fost exorcizarea unui om posedat de demoni în Piața Sf. Petru. „Papa este și Episcopul Romei, și, ca orice episcop, este și exorcist”, a insistat Amorth. „A fost un exorcism adevărat. Dacă Vaticanul neagă acest lucru, nu face decât să demonstreze că n-a înțeles nimic”, a adăugat Amorth.

http://www.semneletimpului.ro/stirescurta/Exorcistul-de-top-al-Bisericii-Catolice–Am-trimis-in-iad-160-000-de-demoni-10331.html

Lasati un raspuns