Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Destin: Semne care iti arata ca nu esti pentru prima data pe Pamant

prima-data-pe-PamantReincarnarea este credinta spirituala conform careia spiritul paraseste corpul, atunci cand acesta moare, iar apoi intra intr-un alt corp fizic dupa ce a petrecut putin timp in lumea spiritelor.
Unii oameni se intorc pentru a-si termina misiunea pe acest pamant, pentru ca ei cred in Karma si in evolutie spirituala, in timp ce altii se intorc doar pentru a-si ajuta semenii. Se spune ca o persoana isi poate da seama daca a mai trait sau nu pe pamant, pentru ca exista o serie de semne care iti arata ca ai mai avut o anumita experienta.
Metoda cea mai sigura de a avea acces la astfel de informatii este de a contacta un hipnoterapeut pentru a-ti face regresia vietii anterioare.

Pana vei lua decizia sa apelezi la ajutorul unui specialist, iti voi prezenta trei semne care iti arata ca nu esti pentru prima data pe pamant:

1. Iti poti da seama foarte usor de caracterul unor persoane sau le poti anticipa intentiile
Esti in stare sa citesti foarte bine oamenii, sa iti dai seama care sunt intentiile lor si sa le anticipezi unele actiuni. E ca si cum ai un sistem natural de auto-aparare, care iti permite sa descifrezi chiar si cele mai ascunse coduri sau care iti activeaza un asa zis al saselea simt. E ca si cum asisti la ceva ce ai mai vazut deja, iar acest lucru se datoareaza faptului ca nu esti pentru prima data pe pamant.

Simplul fapt ca ai vazut arhetipul unei persoane intr-o viata anterioara sau ca esti familiarizata cu anumite comportamente inseamna ca sufletul tau a calatorit destul de mult, iar tu ai ajuns in punctul in care iti este usor sa interactionezi cu cei din jur.

2. Te simti bine in momentele de singuratate si simti adesea nevoia sa meditezi

Te bucuri de timpul pe care il petreci cu tine, iti place singuratatea si meditezi des. Toate aceste lucruri nu inseamna ca esti o persoana singuratica, ci inseamna ca iti place sa te descoperi, ca vrei sa afli sensul vietii sau pur si simplu iti place sa privesti stelele. Esti o persoana puternica, care isi doreste sa-i dea un sens vietii.

Nu ai nevoie de alte persoane ca sa iti valideze existenta sau sentimentele, tu stii foarte bine cine esti si ce trairi ai. Relatia pe care o ai cu tine vine din interiorul tau, din spiritualitatea ta. Daca ai fi fost pentru prima data pe lumea asta, singura ta dorinta ar fi fost sa inveti cum sa duci o viata confortabila sau sa te adaptezi mediului in care traiesti.

3. Simti ca nu te potrivesti in locul in care traiesti, parca ceva te “strange”

In mod clar nu poti avea un comportament “corespunzator”, nu poti fi la fel ca ceilalti si nu poti urma niste reguli stricte. Simti ca unele conversatii sunt lipsite de sens si de substrat si nu iti doresti sa-ti pierzi timpul cu oricine. Iti este greu sa intelegi de ce oamenii se comporta intr-un anumit fel, nu neaparat in relatia cu tine, iar adesea iti adresezi intrebari existentiale.
Simti ca nu te potrivesti in locul in care traiesti, nu vrei sa ai un comportament de turma si simti nevoia constanta sa te descoperi, sa evoluezi, sa intri in contact cu spiritul tau. Traiesti intens fiecare experienta, iubesti cu pasiune si te conectezi puternic cu persoane care iti pot hrani sufletul cu energie pozitiva.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/destin-semne-care-iti-arata-ca-nu-esti-pentru-prima-data-pe-pamant-47340

Lasati un raspuns