Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O nouă filie la Parohia Sfântul Grigorie Decapolitul din Reggio Calabria

parohie_reggio_itCu binecuvântarea Preasfințitului Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, prin bunăvoința Monseniorului Francesco Milito, Episcopul Catolic al Episcopiei din Palmi, provincia Reggio Calabria, și cu aprobarea părintelui Antonio, parohul din Taurianova, duminică, 25 octombrie, s-a săvârșit pentru prima dată Sfânta Liturghie pentru creștinii ortodocși români din Taurianova și din imprejurimi (Palmi, Gioia Tauro, Rosarno, Rizziconi, Melicucco, Polistena, Cittanova, s.a) la Chiesa dell’Immacolata situate în Via Roma – Taurianova.
S-a stabilit de comun acord cu credincioșii ca în fiecare a doua duminică din lună să fie săvârșită acolo o Sfântă Liturghie și în aceeași săptămână – miercurea – o zi pentru alte servicii religioase. Credincioșii au fost foarte bucuroși că s-a putut realiza acest lucru minunat și pentru ei.

A consemnat Pr. Paroh Prisacariu Constantin

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=19480:o-nou-filie-la-parohia-sfantul-grigorie-decapolitul-din-reggio-calabria&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns