Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Calugarii Shaolin prevad cutremure si foamete

Calugarii Shaolin prevad cutremure si foamete

In 2011, chinezii sarbatoresc Anul Nou Lunar, in ziua celei de a doua luni pline, dupa solstitiul de iarna. Vezi predictiile calugarilor Shaolin pentru acest an.

Manastirile shaolin din China sunt extrem de ocupate in perioada premergatoare acestei sarbatori, cand milioane de oameni vin in pelerinaj la templul budist Chan, din Song Song, pentru a se ruga, pentru a oferi daruri calugarilor si pentru a primi preziceri pentru noul an, potrivit ziare.com.

Calugarii de aici dau sfaturi pelerinilor pentru indreptarea stilului de viata, in armonie cu natura, recomanda remedii medicale si incearca sa prezica ce le rezerva viitorul. Pe langa previziunile personale, pelerinii au aflat si previziuni legate de situatia globala. Toate prezicerile sunt in dimensiuni geografice si nu poate fi divulgat nimic din ce s-a prezis, personal, acestora.

  • Tema anului: Scumpirea alimentelor

Budistii shaolin prevad ca principal factor negativ in lume scumpirea alimentelor, ca urmare a vremii dezastruoase, urmata de criza monetara, activitate solara intensa, dar si cutremure pe toate continentele, inundatii, violente si revolte pe fondul intransigentei ideologice si religioase, instabilitate politica si continuarea crizelor, care vor migra de pe un continent pe altul.

Cu alte cuvinte, calugarii shaolin prevad un fel de localizare a crizelor economice, pentru a se preveni o depresiune mondiala dezastruoasa.

Lasati un raspuns