Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Premiul de Excelenta pentru Spiritualitate si Romanism pentru Mitropolia Basarabiei

Intaistatatorul Mitropoliei Basarabiei, Inaltpreasfintitul Petru, Arhiepiscop al Chisinaului, Mitropolit al Basarabiei si Exarh al Plaiurilor, este invitat joi, 18 februarie, la Targu-Neamt, unde, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta „DEMOS T. N.”, Mitropoliei Basarabiei ii va fi acordat Premiul de Excelenta pentru Spiritualitate si Romanism pentru anul 2010, „ca o recunoastere a meritelor si eforturilor depuse in pastrarea si promovarea Ortodoxiei si a valorilor romanesti”, transmite Romanian Global News, care citeaza Basilica.
Gala este organizata de catre „Asociatia Pro Democratia”, Targu-Neamt si va avea loc la Pensiunea „Eden”din acelasi oras.

In aceeasi zi, la Biblioteca Oraseneasca Targu-Neamt va fi lansata cartea „Biserica Ortodoxa din Basarabia. Mitropolia Basarabiei, de la inceputuri pana in prezent”, semnata de profesorul Emanuel Balan.

La evenimentele culturale de la Targu-Neamt, in calitate de delegati ai Inaltpreasfintitului Mitropolit si Exarh Petru vor participa PC Preot Ioan Cosoi, Secretarul Mitropoliei Basarabiei si PC Preot Aga Sergiu, consilier cultural al Mitropoliei Basarabiei.

Lasati un raspuns