Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Romani catolici din Concordia-Sagittaria (Italia), alaturi de Francisc Rosu cu prilejul sfintirii sale ca diacon

Duminica, 20 februarie, in catedrala din Concordia-Sagittaria (Italia), prin impunerea mainilor Excelentei sale Mons. Ovidio Poletto, in prezenta mai multor credinciosi romani, au fost sfintiti patru diaconi, printre care si Francisc Rosu, din Romania, transmite Romanian Global News, care citeaza Episcopia Romano-Catolica de Iasi.
Francisc Rosu este originar din Vizantea Manastireasca, judetul Vrancea. A facut studiile la Seminarul diecezan din Concordia-Pordenone si este incardinat in aceasta dieceza. Cu toate acestea, timp de un an de zile, in fiecare duminica, Francisc a venit la sfanta Liturghie in limba romana si a cantat la orga, ajutand in acest fel mica noastra comunicate.

In semn de multumire, dar si pentru a fi alaturi de el, in acest moment frumos din viata sa, mai multi membrii din comunitatea romana au participat la sfanta Liturghie de sfintire a diaconilor, multumindu-i bunului Dumnezeu, pentru ca nu inceteaza sa trimita “noi lucratori pentru via sa”.

La sfarsitul sfintei Liturghii, participand la agapa frateasca, organizata de diaconi, romanii i-au urat prin cantece parintelui Francisc belsug de har si binecuvantare.

Lasati un raspuns