Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. NECTARIE + Insula Corfu cu moastele Sf. Spiridon

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. NECTARIE  +  Insula Corfu cu moastele Sf. Spiridon PozaPELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF. NECTARIE+Insula Corfu cu moastele Sf. Spiridon

Ziua 1. 04/11/2011 Plecare la ora 18:00 din Bucuresti – Parcul Izvor , pe traseul Ruse – Sofia – Promahonas.

Ziua 2. 05/11/2011. Sosire in Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei. Se viziteaza: Catedrala Sf. Dimitrie, unde se afla moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia, Biserica Sf.Sofia loc unde se afla moastele Sf. Vasile cel Nou , Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama si Turnul Alb –simbolul orasului. Vizita la Mrea Suroti unde se afla mormantul parintelui Paisie Aghioritul si moastele Sf. Arsenie Capadocianul. Se continua traseul spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Oprire in Metsovo 1 ora. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu.

Ziua 3. 06/11/2011 Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie si la Procesiunea cu moastele Sf. Spiridon. Dupa Procesiune vom vizita: Catedrala care adaposteste moastele Sf. Imparatese Teodora, Mrea. Pantocrator (cel mai inalt varf de munte din Corfu) si Mrea. Paleokastrita (icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cazare in Corfu

Ziua 4 07/11/2011 Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul catre Igoumenitsa si continuarea drumului spre Kalambaka. Cazare in Kalambaka.

Ziua 5. 08/11/2011 Mic dejun. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ).Vizitarea Complexului Monahal Meteora. Plecare spre Insula Eghina ( traversare cu ferry-boat-ul Pireu – Eghina) unde se afla moastele Sf. Nectarie. Cazare in insula Eghina. Participare la slujba de priveghere.

Ziua 6. 09/11/2011 Mic dejun. Dupa Sfanta Liturghie, traversam cu ferry-boat-ul ( Eghina – Pireu), facem un tur panoramic cu autocarul al Atenei, iar apoi ne indreptam spre Insula Evia. Cazare in Evia.

Ziua 7. 10/11/2011 Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie de la Biserica Sf. Ioan Rusul. Vizita la Mrea Cuviosul David. Traversare cu ferry-boat-ul. Oprire la Mrea Kato Xenia unde se afla o parte din Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Cazare in Paralia Katerini.

Ziua 8. 11/11/2011 Mic dejun. Mic dejun.Vizitam Mrea Efrem Sirul si Mrea Dyonisos, situate la poalele Mt. Olimp. Continuarea drumului spre tara pe traseul Promahonas – Sofia – Ruse. Sosire in Bucuresti in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

PRET: 260 Euro / pers.

Pretul include: transport cu autocarul ; 6 nopti cazare in hotel ( camere duble si triple) ; 6 mic dejunuri ; Insotitor de grup – preot ; toate traversarile cu ferry-boat-ul.

Pretul nu include: asigurarea medicala ( 25 lei ) ; intrarea la Meteora ( 2 Euro / manastire); orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include” La frontiera este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.G

E-mail: contact@sunriseturism.ro

Lasati un raspuns