Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Seara Romaneasca la parohia ortodoxa romana Sfanta Parascheva si Sfanta Genoveva din Paris

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte si Mitropolit Iosif, NEPSIS (Asociatia tinerilor Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale) invita duminica, 6 martie, incepand cu ora 17.00, la parohia ortodoxa romana Sfanta Parascheva si Sfanta Genoveva din Paris, la o seara romaneasca, in sprijinul construirii viitoarei biserici pentru parohia gazda, dar si in sprijinul Institutului Teologic Ortodox Saint Serge, transmite Romanian Global News, care citeaza mitropolia romana.

Din program: de la ora 17.00 va avea loc o expunere a Pr. Marc Antoine Costa de Beauregard despre marele teolog roman Pr. Dumitru Staniloae, urmata de o scurta trecere in revista despre Romania prin intermediul fotografiilor, de la ora 18.00 se va oficia Vecernia in limba romana si franceza, iar de la ora 18.45 va debuta Seara Romaneasca, cu cantece si platouri traditionale. In inchiderea evenimentului se va oferi un cadou celui mai frumos program artistic.

Parohia romaneasca Sfanta Parascheva si Sfanta Genoveva din Paris se afla la adresa Saint-Sulpice, Crypte St-François, 35 rue Saint-Sulpice, 75006 Paris. Intrarea este libera.

Lasati un raspuns