Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cele 7 Legi Spirituale ale Universului

Afla care sunt, in conceptia ‘poetului-profet al medicinii contemporane’,Chopra, cele sapte legi de natura spirituala care poatrage asupra ta binele, implinirea, prosperitatea si succesul.
Cele sapte legi spirituale ale succesului propuse de Chopra pot fi considerate adevarate Legi-sacre ale Fiintei umane, ale Vietii, dar si ale Universului. Autorul este de parere ca succesul, implinirea si prosperitatea in viata se pot atinge pe cale spirituala. Raportandu-ne existenta si viata la aceste legi, putem ajunge sa ne descoperim pe noi insine, sa evoluam in directia in care ne dorim, sa ne atingem telurile. V-am pregatit o mica prezentare a celor sapte legi spirituale asa cum apar ele definite si explicate in cartea mentionata mai sus. Pentru o intelegere mai aprofundata insa, va recomandam insa calduros sa cititi cartea mentionata:

Legea 1: LEGEA POTENTIALITATII PURE (LEGEA UNITATII)

“In stare esentiala, noi suntem constiinta pura. Constiinta pura este esenta noastra spirituala.”

Universul nu iti refuza nimic. Totul este posibil. Totul devine posibil in momentul in care stii ce-i ceri, in momentul in care stii ce-ti ceri. Poti fi liber, implinit. Actiunile tale pot deveni manifestari a ceea ce iti doresti In momentul in care ajungi sa te cunosti cu adevarat, in momentul in care afli cine esti cu adevarat, ce iti doresti si care sunt dorintele tale, vei reusi sa te conectezi la acea forta care guverneaza universul. In momentul in care intelegi ca eul tau este creator si ca detine potentialitatea, vei reusi sa atingi ceea ce isi doresti.

Legea 2: LEGEA DARUIRII (LEGEA CONSACRARII)

“Corpul nostru se afla intr-un schimb constant cu corpul universului; mintea noastra interactioneaza dinamic cu mintea cosmosului; energia noastra este o expresie a energiei cosmice.”

Universul functioneaza prin intermediul interactiunilor dinamice. Intentia este cea care produce crestere si favorizeaza schimburile dinamice. Daruirea sincera genereaza primire sincera. Daruirea voluntara atrage energia pozitiva. Lucrurile curg catre tine ca un rezultat al acestui schimb. Indiferent de forma, ceea ce este cu adevarat valoros in univers si merita sa fie daruit si primit se multiplica. Pentru a primi, trebuie sa daruiesti la randul tau. In momentul in care esti dispus sa daruiesti ceea ce doresti sa primesti, in mod firesc vei primi. In momentul in care daruieste mai mult decat primesti, dinamica universului va actiona in beneficiul tau si te va recompensa intr-un mod fabulos.

Citeste integral cele 7 legi spirituale ale universului pe kudika.ro

Lasati un raspuns