Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Program religios si proiectie de film la parohia romana „Sf. Andrei” din Birmingham-West Midlands

Parohia ortodoxa romana „Sf. Apostol Andrei” din Birmingham-West Midlands va organiza sambata, 26 martie, in University Chaplaincy, un program religios special, transmite Romanian Global News, care citeaza lacasul de cult romanesc. De la ora 17.00 va avea loc slujba Vecerniei, urmata de la ora 18.30 de o seara de film duhovnicesc: Pelerinaj In Iordania si Egipt, 2005. Incepand cu ora 21.00 va fi timp pentru Sfanta Spovedanie.
Filmul propus sambata seara este un rezumat de 1.5 ore din cele 14 ore filmate de parintele Mihai – Razvan Novacovschi cu ocazia pelerinajului in Iordania si Egipt, organizat de parintele Elia de la Walsall/Muntele Libanului, accentul fiind pus pe locurile si monumentele crestine.

Parintele le reaminteste pe aceasta cale credinciosilor rugamintea ca toti cei nu locuiesc la o distanta prea mare sunt rugati sa vina la spovedanie sambata seara. Pentru a nu intarzia programul obisnuit al slujbelor, pot primi la spovedanie duminica dimineata, nu mai tarziu de ora 9.30, doar pe cei care locuiesc la mare distanta de Birmingham si care nu pot veni sambata.

Lasati un raspuns