Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Preotii din Ploiesti vor sa-si faca echipa de fotbal!

PROTOIERIA PLOIESTI a lansat un proiect pentru infiintarea unei echipe de fotbal a preotilor, initiativa prin care doreste sa atraga atentia asupra importantei sportului, “in conditiile in care in ROMANIA nu mai exista performanta in acest domeniu”.
Scopul acestui proiect nu este participarea la vreo competitie, ci transmiterea unui mesaj care sa atraga atentia asupra importantei sportului.
“Incercam sa transmitem un mesaj, intrucat sportul la noi nu mai este la loc de cinste. Se poate vedea ca nu mai avem performanta sau performeri. Intentia noastra este sa aratam ca miscarea este cea care creeaza echilibru intre trup si suflet. Vrem sa aratam oamenilor ca omul, cu intelepciunea pe care i-a dat-o Dumnezeu, trebuie sa faca tot ceea ce e benefic, pentru a-si gasi echilibrul. Vrem, prin acest proiect, sa aratam ca si noi suntem promotorii sportului. Prin post, rugaciune si spovedanie se mentine sanatatea sufleteasca si trupeasca, dar sanatatea trupeasca se mentine si prin sport”, a declarat protoiereul Stefan Musat.

Potrivit reprezentantului Protoieriei Ploiesti, pentru echipa de fotbal nu s-a stabilit inca un numar de jucatori.

Lasati un raspuns