Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Adaposturi anti-Apocalipsa

Un intreprinzator din California, SUA, construieste buncare in care cei speriati de catastrofa globala din anul 2012 sau de orice alt eveniment apocaliptic ar putea gasi adapost – pentru “modica” suma de 50.000 USD!
Speculand spaimele unor “speriati de bombe”, care se asteapta la tot ce poate fi mai rau, fie in 2012, fie mai tarziu, Robert Vicino, un om de afaceri american, propune o solutie: retragerea intr-un adapost blindat, cu conditii de hotel elegant (chiar daca un pic cam inghesuit), dotat cu provizii de hrana si apa, spital, spatii de socializare si tot ce mai trebuie pentru a supravietui confortabil pana cand pericolul va fi trecut.

In cazul in care nu credeti ca lumea se va sfarsi in 2012 si altceva de care sa va temeti nu va vine in minte pe moment, site-ul Vivos al intreprinzatorului californian ofera o lunga lista de evenimente catastrofale care s-ar putea intampla si de care e cazul sa va speriati (si, odata speriati, sa va inscrieti pe lista de asteptare, pentru cele 4000 de locuri disponibile in reteaua de adaposturi): razboi nuclear, chimic sau biologic; intoarcerea planetei X (Nibiru); o perioada de furtuni solare; inversarea polilor magnetici ai Pamantului; ciocnirea Terrei cu o cometa ori un asteroid sau o super-eruptie vulcanica.

Omul de afaceri afirma ca pe lista s-ar fi inscris deja cca. 1000 de persoane prudente, dornice sa-si puna viata la adapost in caz de catastrofa globala si, evident, capabile sa plateasca si pretul corespunzator: 50.000 USD.

Pentru cei care nu sunt convinsi inca, Vivos a pus la dispozitie un videclip ce prezinta, in mod imbietor, atractiile buncarului destinat sa ne apere de ororile dezastrului mondial.

Sursa: The Register

Lasati un raspuns