Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Tinerii romani ortodocsi din Kitchener sunt invitati sa adere la Kitchener Romanian Orthodox Youth

Tinerii romani ortodocsi care se afla in orasul canadian Kitchener si care au intre 11 si 28 de ani sunt invitati sa se implice in Kitchener Romanian Orthodox Youth, K-ROY, o organizatie care are o atmosfera confortabila si primitoare si care ajuta comunitatea romaneasca si aceasta localitate, transmite Romanian Global News, care citeaza Agenda Romaneasca.
K-ROY a fost fondata in anul 1950 si scopul ei a fost sa promoveze Sfanta Credinta Ortodoxa, sa lucreze pentru unitate in randul tuturor tinerilor din Episcopia Ortodoxa Romana in America, pentru a conserva patrimoniul nostru romanesc si pentru a servi acestei eparhii. AROY gazduieste numeroase activitati pe tot parcursul anului, atat in plan local, in parohii cat si la nivel national. Evenimentele nationale includ: Sports Tournament, Camp Vatra si Conferinta Nationala. AROY contribuie la multe proiecte, inclusiv Ziarul Solia, Bursele Stanitz si proiectul Vatra.

Membrii executivi din anul acesta sunt Ioana Russu, Lili Berescu, Raluca Oprean si Matei Ichim. Ioana Russu este Presedinte, Lili Berescu este Vice-Presedinte, Raluca Oprean este Secretara si Matei Ichim este Trezorier. Tudor Mihalcea este director de sport, si Veronica si Alexandra Steau sunt controlori. Ceilalti copii din comitet sunt Diana Cabason, Florin Dumitrache, Caius Iovanovici, Ana Maria Nica, Andrei Russu si Iulia Mihaiu.

Cateva din proiectele K-ROY pentru acest an au fost vanzarea de Martisoare si proiectele viitoare vor fi vanzarea de Felicitari religioase de Paste si strangerea de fonduri pentru pictura Bisericii “Sfantul Ion Botezatorul”. Totodata, se va organiza un picnic la inceputul lunii iunie in care sunt invitati toti copiii sa vina sa se distreze si sa cunoasca si alti copii. Picnicul acesta va fi pentru toate varstele si pentru orice copil care vrea sa se distreze. Romanii care sunt interesati sa faca parte din organizatie, sunt rugati sa ia legatura cu persoana de contact Ioana Russu (519-572-8671 sau ioana1996@hotmail.com).

Lasati un raspuns