Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vizionare de film si dezbatere, la parohia ortodoxa romana “Sf. Andrei” din Aalst

Parohia ortodoxa romana “Sfantul apostol Andrei si sfantul Materne” din localitatea belgiana Aalst va gazdui duminica, 3 aprilie, de la ora 13:00, vizionarea filmului “Ostrov”, urmata de o dezbatere pe tema “Taina Pocaintei – Crestinul in post-modernitate si hypermodernitate, transmite Romanian Global News, care citeaza Rombel. Proiectia este organizata de Asociatia CORFOO”, iar conferinta este moderata de parintele Constantin Pogor.

Pelicula “Ostrov” este o producție Rusia, 2006, regizor: Pavel Lungin. Pelicula a castigat diverse premii, printer care la Festivalul de Film de la Moscova, Nika, Vulturul de Aur.

Informatii suplimentare despre acest eveniment, precum si rezervari, se pot obtine de la Luiza Olteanu 0486 94 57 59; e-mail: luiza79@gmail.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Pentru o buna organizare, este de preferat anuntarea participarii. Parohia “Sfantul apostol Andrei si sfantul Materne” se afla la adresa Begijnhof1 9300 Aalst.

Lasati un raspuns