Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Expozitia de fotografii si filatelie „Ioan Paul al II-lea si Romania”, la Roma

Accademia di Romania din Roma gazduieste miercuri, 13 aprilie, de la ora 17.30, vernisajul unei expozitii de fotografii si filatelie intitulata „Ioan Paul al II-lea si Romania”, transmite Romanian Global News, care citeaza institutia culturala romana.
Expozitia este organizata, cu ocazia beatificarii Papei Ioan Paul al II-lea, de Ambasada Romaniei pe langa Sfantul Scaun si Accademia di Romania in Roma, cu participarea speciala a Romfilatelia si colaborarea Programului in limba romana din cadrul Radio Vaticana si a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti. Se aduc multumiri Serviciului fotografic de la Osservatore Romano si Agentiei de Presa Basilica a Patriarhiei Ortodoxe Romane.

Program: alocutiuni de deschidere – Prof. Dr. Mihai Barbulescu, Director Accademia di Romania in Roma, E.S. Dr. Bogdan Tataru-Cazaban, Ambasadorul Romaniei pe langa Sfantul Scaun. Vor lua cuvantul: Em. S. Rev.ma Cardinalul Leonardo Sandri, Prefectul Congregatiei pentru Bisericile Orientale, E. S. D-na Hanna Suchocka, Ambasadorul Poloniei pe langa Sfantul Scaun, D-na Cristina Popescu, Presedintele director general Romfilatelia.

Expozitia va putea fi vizionata in perioada 14 aprilie– 3 mai 2011 (de luni pana vineri, intre orele 10:00-16:00).

Lasati un raspuns