Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Beatificarea Papei Ioan Paul al II- lea si sejur la marea Adriatica in Bibione

Participi la un eveniment istoric, vizitezi frumoasa Italie si  te relaxezi la Marea Adriatica in Bibione, toate aceste intr-o excursie marca International Triumph.

Ziua I
Plecare in data de 29.04.2011 la ora  23:00 din Baia Mare pe ruta Sau Mare – Budapesta .
Budapesta este o adevarata metropola cu 2 milioane de locuitori. Aceasta a luat fiinta in anul 1873 prin unirea Budei si a Budei Vechi (Óbuda) – asezate pe malul drept, muntos si deluros al Dunarii – cu Pesta de pe malul neted din partea stanga a fluviului.
La Budapesta vom face un tur panoramic cu autocarul pentru a remarca numeroasele simboluri ale Budapestei: Piata Eroilor cu Monumentul Millenium, Bd. Andrassy, malurile Dunarii cu podurile: cu lanturi, Erszebet, Petöfi.
Pornim mai departe spre Italia, traversand Slovenia. Vom ajunge in Italia in 30.04.2011 in jurul orei 13:00 si ne vom caza.
Seara in jurul orei 22:00 vom porni catre Vatican, unde vom ajunge dimineata 01.05.11 si vom lua parte la slujba de Beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea.
„Beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea va avea loc la 1 mai, prima duminică după Paşti, Duminica Divinei Milostiviri.
Miracolul se referă la vindecarea de boala Parkinson a unei călugăriţe franceze, care a avut loc la 3 iunie 2005, după cererea mijlocirea Papei recent trecut la Domnul. În Bazilica „Sf. Petru” sunt, de asemenea, în curs de desfăşurare lucrări pentru construirea unui mormânt care, încastrat într-unul dintre altare, va găzdui rămăşiţele pământeşti ale Papei Ioan Paul al II-lea o dată devenit fericit.
Fostul Papă Ioan Paul al II-lea, care a murit în 2005, va fi beatificat pe 1 mai 2011, a anunţat vineri Vaticanul. Benedict al XVI-lea a promulgat vineri decretul prin care se recunoaşte un miracol al fostului Suveran Pontif, ceea ce deschide calea către beatificare. Fostul Suveran Pontif a facut o minune, sustine Vaticanul. Aceasta a fost recunoscuta oficial de Vatican si va conduce la beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea, cel care a condus Biserica Catolica timp de 27 de ani. Fostul papa de origine poloneza Ioan Paul al II-lea a decedat pe 2005, la varsta de 84 de ani, si a avut la randul lui o asemenea suferinta.”
Dupa masa in jurul orei 16:00 ne vom intoarce in statiunea Bibione.

Ziua III – IX sejur Bibione soare, plaja si excursii la Verona si Padova.

VENETIA
Plecare din staţiune la ora 08:00. Odată ajunşi în Veneţia pornim într-o minunată aventură pe Canal Grande, un canal superb, mereu plin de viaţă. Promenada de-a lungul Canalului e unul dintre cele mai emoţionante momente ale experienţei veneţiene în orice moment al zilei. Admirăm Puntea Suspinelor, Piața San Marco cu Palatul Dogilor, Biblioteca Marciană, Coloana Sfântului Teodor și Piața San Marco cu: Campanilla, Basilica San Marco, Procurațiile Noi, Procurațiile Vechi, Muzeul Correr și turnul cu ceas.
Este imposibil să faci fotografii mediocre într-un astfel de oraş. Veneţia este de vis!
Intoarcerea in statiune este in jurul orei 17:00.

PADOVA
Plecare din staţiune la ora 07:00, cu gândul la o zi excepţională şi plină de cultură.
Ajunşi la Padova vizităm Basilica Sfântului Anton, numită de către localnici ,,Il Santo”. Padova se poate mândri cu cea mai veche grădină botanică din Europa, inclusă pe lista patrimoniului universal. De asemenea Capella degli Scroveghi este unul dintre cele mai frumoase situri din Padova, numeroşi turişti venind să admire frescele lui Giotto.

Ziua IX – Sambata dimineata in jurul orei 09:00 vom elibera apartamentele si ne pregatim spre intoarcerea acasa. Inainte de a parasi Italia, am alocat 2 ore pentru shopping la unul dintre cele mai renumite centre comerciale din zona Marcon.
Ultima noastra oprire va fi la Viena unde vom ajunge in jurul orei 18:00 si vom aloca 3 ore pentru vizitarea capitalei Austriei.
Începem vizita cu Piaţa Maria Tereza, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Opera de Stat şi Catedrala Sf. Ştefan, construită în 1258, uşor de recunoscut datorită modelului în zig zag ales format de ţiglele acoperişului.
Dupa vizitarea principalelor obiective turistice ale Vienei ne indreptam spre Romania iar in functie de formalitatile vamale vom ajunge in cursul noptii.

Servicii incluse:

***Transport cu autocar clasificat conform normelor internaționale la minim 3***/4**** cu: instalație audio-video, scaune rabatabil

*** 7 nopți cazare

*** Asistență turistică pe toată durata excursiei.

*** Acces gartuit la piscina complexului

*** Participare la Beatificare Papei

*** Excursii la Venetia, Padova si Viena

TARIF: 240 EUR/ PERS in studio de 7-8 persoane

250 EUR/ PERS in studio de 5-6 persoane

275 EUR/ PERS in studio de 3-4 persoane

Detalii : http://www.triumph-int.ro

Lasati un raspuns