Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Intampinarea Pastelui in Romania si in lume: traditii si semnificatii, prezentate de Junimea Romana din Montreal

Junimea Romana din Montreal va organiza sambata, 16 aprilie, de la ora 14:15, la adresa 5350 strada Lafond, Montréal, H1X 2X2 (colt cu Masson; cartier Rosemont), un eveniment intituat “Intampinarea Pastelui in Romania si in lume: traditii si semnificatii”, transmite Romanian Global News, care citeaza M.A.V.A.-La Marche à l’amour, à la vie et à l’amitié, asociatie prezidata de Otilia-Sorina Tunaru. Manifestarea va consta intr-o expozitie de icoane prezentata de pictorita Ofelia Armasu, o expozitie de oua incondeiate si felicitari de Paste realizate de copii sub indrumarea artistei Angela Faina, poezii compuse de harpista Stana Bunea, recitate in premiera de catre elevii scolii, un moment muzical cu grupul Original, prof. Marina Negruta si o degustare de retete pentru sarbatorile pascale si bucataria de post. Invitati: Scoala poloneza din Montreal si prieteni de diverse origini.

Inscrieri si informatii se pot face la adresa de e-mail: contact@junimeamontreal.orgAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numarul de telefon 514 884-6530.

Manifestarea de sambata a fost precedata sambata, 9 aprilie, de o lectie deschisa cu public sustinuta de PS Ioan Casian de Vicina, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane din cele doua Americi, cu tema “Crestinismul romanesc de-a lungul veacurilor”.

Lasati un raspuns