Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mister Gay preface Brasovul in Sodoma Romaniei

Mister Gay Europa este organizat, in premiera, anul acesta la Brasov, in perioada 12-17 aprilie. Evenimentul isi propune sa transmita un mesaj de incurajare a homosexualilor, care se simt discriminati si dati la o parte de societate. Numai ca evenimentul se incheie cu un show gay fix in seara de Florii, cand romanii se pregatesc pentru Saptamana Mare, ceea ce face din manifestare un atac direct la moralitatea religioasa, cu atat mai mult cu cat un roman din doi, conform sondajelor, simte repulsie fata de o astfel de persoana.

Noua dreapta va organiza un miting fata de aceasta manifestare pusa in Postul Pastelui, chiar inaintea Saptamanii Mari. Religia ortodoxa, fata de cea catolica, nu permite homosexualitatea, iar Bilblia da exemplul Sodomei si Gomorei, cele doua orase care au fost sterse de pe fata pamantului si in care se petreceau fapte reprobabile precum homosexualitatea, incestul etc. Este ciudat, ca si de aceasta data, organizatiile ce apara morala romaneasca si Biserica neamului au iesit primele sa protesteze, in vreme ce Patriarhul Daniel, cunoscut pentru propensiunea sa masonica tace iarasi, lasand impresia ca BOR trece cu vederea aceste fapte.

De altfel, nici in cazul homosexualilor descoperiti in sanul Bisericii, printre preoti si calugari, Daniel n-a avut reactii, ceea ce, iata, da acum apa la moara unor organizatori dubiosi sa initieze Mister Gay in Romania in plin Post si cu o saptamana inainte de Pasti, practic, sa pangareasca valorile crestine ale neamului romanesc, intr-o Romanie in care din ce in ce mai multi hosexuali declarati sau nu ajung la putere, cotropita de tabloidizare. Iar in acest timp, anumite mitropolii agreate se transforma in banci, iar preotii in camatari, care imprumuta enoriasii cu dobanda, o fapta la fel de condamnata in Biblie ca si homosexualitatea, sau ca si vrajitoria, care a cuprins si ea, la varf, si pe posturile de televiziune tara noastra, cu tot soiul de vedete care penduleaza intre Biserica si vrajitori.

Homosexualii care vin la Mister Gay in Romania sunt in numar de 10, dar vor face sala plina, iar televiziunile vor relata de la acest eveniment. Acesta s-ar fi putut realiza oricand, numai ca producatorii au ales sa-si bata joc de romani chiar in ziua in care ai celebreaza intrarea lui Iisus in Ierusalim, pentru ca mai apoi sa deplanga patimile prin care acesta a trecut.

Iata ce spun organizatorii in favoarea manifestarii lor: “Sa fii gay in Norvegia nu e mare lucru, in Romania insa, e o condamnare pe viata. Unul din doi romani nu ar vrea sa aiba de-a face cu o astfel de persoana. Mai multe organizatii din tara si strainatate lupta pentru drepturile homosexualilor. Mister Gay 2009 a adunat la Oslo peste 25 de concurenti. Iar castigatroul a fost un spaniol. Anul acesta, au venit doar 10. Multora le-a fost teama de discriminarea din tara noastra. Andreas e din Norvegia. A descoperit ca este gay la 13 ani. Se simte un om normal si s-a inscris in competitie ca sa impartaseasca din experienta lui si altora care sunt la inceput de drum. Giulio spune ca simte rautatea oamenilor la tot pasul. El spune ca in Italia, atat Guvernul, cat si Biserica ii resping pe homosexuali. In Romania e si mai greu. Nicu a refuzat o buna perioada de timp sa nu vorbeasca despre orientarea lui sexuala. Acum, la 33 de ani s-a hotarat sa lupte cu societatea, prietenii si chiar familia. Comunitatile Gay din Romania isi propun ca prin astfel de evenimente sa reduca din procentul de 75% din populatie care nu vrea sa aiba de a face cu un homosexual.”

Daca romanii s-au impacat oarecum cu paradele gay, acum vor permite aceasta manifestare? “Mi s-ar fi parut nefiresc sa organizez si un concurs de Miss, in toata regula, in aceasta perioada a Pastilor, daramite sa te gandesti ca niste homosexuali se intrec in frumusete. E o sfidare la adresa romanilor care sunt majoritar ortodocsi”, ne-a declarat Gavrila Ioana, cunoscut organizator de concursuri de frumusete, intre care si traditionalul Miss Romania.

Noua Dreaptă organizează o acţiune de protest anti-gay în seara de Florii la Braşov, oraşul-gazdă al concursului de frumuseţe pentru homosexuali, pentru a-i convinge pe aceştia să renunţe la „spurcăciunile” pe care le fac. Noua Dreaptă vorbeşte despre homosexuali într-un limbaj extrem de dur, numindu-i „bieţi neterminaţi” şi „rebuturi ale speciei umane” şi le aduce argumente din Constituţia României şi din Biblie pentru care ar trebui să renunţe definitiv la orientarea lor sexuală. „Fraţi români, veniţi în noaptea de Florii cu femeile voastre, în număr cât mai mare, să «aplaudăm» în mod paşnic tomberoanele speciei!”, îndeamnă în încheierea comunicatului reprezentanţii Noii Dreapte.

Pentru a-şi exprima dezaprobarea faţă de evenimentul gay ce se va desfăşura la Braşov, Noua Dreaptă Braşov a trimis o scrisoare deschisă Parlamentului Europei, Consiliului Europei, Preşedintelui României, Guvernului României, Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. „O minoritate ne tulbură liniştea, ne agresează bunul-simţ, ne dă fiori prin manifestările programate fix în preajma unei mari sărbători a tuturor creştinilor, Învierea Domnul nostru Iisus Hristos”, se reclamă în scrisoarea deschisă.

http://www.youtube.com/watch?v=T5dIQTQ3Dxw

Lasati un raspuns