Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Lady Gaga, in apropierea Pastelui: “Sunt indragostita de Iuda!”

Lady Gaga se joaca cu focul! Cantareata a starnit reactii vehemente din partea celei mai mari organizatii ce apara drepturile civile ale catolicilor din Statele Unite, afirmand ca “E indragostita de Iuda!”
Piesa se numeste “Judas”, dupa numele apostolului Iuda despre care crestinii stiu ca l-a vandut pe Mantuitor pentru 30 de arginti, scrie DailyMail.
Potrivit presei internationale, contestatarii artistei o acuza pe aceasta, din nou, de blasfemie si de faptul ca se foloseste de tactici socante si de simboluri crestine pentru a avansa in cariera.

“Judas” a fost lansata pentru aplicatia iTunes si este deja lider de vanzari pe acest segment. La radio, piesa ar urma sa fie difuzata incepand de saptamana viitoare, iar videoclipul va aparea in cateva zile, Biserica Catolica considerand ca momentul lansarii nu este intamplator, intrucat se apropie Sarbatorile Pascale.

Lady Gaga va juca rolul Mariei Magdalena in clipul piesei “Judas”, care va fi lansat peste doar cateva zile, iar oficialii Bisericii Catolice au inceput deja sa reactioneze. Acestia o critica pe Lady Gaga si considera ca lansarea unei astfel de piese tocmai in preajma Sarbatorilor Pascale este menita sa ofenseze religia.

http://www.youtube.com/watch?v=aAWpkZSCMXU

“Pe de o parte sunt oameni cu real talent, pe de alta parte este aceasta Lady Gaga. Cred ca aceasta artista este irelevanta. Doar prin lansarea unui clip cu tema religioasa poate ea sa se faca remarcata? Lansarea unei piese care se numeste Judas nu este intamplatoare, intrucat se apropiem de Saptamana Mare si de Paste”, declara Bill Donahue, Presedinte al Ligii Catolice pentru Drepturi Religioase si Civile.

Lady Gaga si-a anuntat deja cei 9 milioane de followeri de pe Twitter despre lansarea clipului, postandu-le urmatorul mesaj: “Noul single Judas! Luati-l de aici! Monstrilor, va multumesc pentru ca m-ati inspirat sa scriu acest cantec. Sange, sudoare +Iuda”.

Lady Gaga a dezvaluit ca piesa” Judas” este despre iertarea de sine, iar videoclipul va avea elemente din simbolistica Bibliei. “Trebuie sa te ierti pe tine pentru a putea sa mergi mai departe”, a explicat Gaga, potrivit 9AM.

Cantareata, in varsta de 24 de ani, a dezvaluit si cateva versuri din noul single, care, cu siguranta, va lansa o noua serie de controverse. “When he comes to me, I am ready/ I’ll wash his feet with my hair if he needs/ Forgive him when his tongue lies through his brain/ Even after three times, he betrays me/ I’ll bring him down, a king with no crown.”

Lasati un raspuns