Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Spuma de Ras”- un spectacol extraordinar cu Doru Octavian Dumitru in localitatea americana Rockville

Biserica ortodoxa romana din Rockville, MD in colaborare cu Romanian Night Life Inc, invita sambata, 7 mai, incepand cu ora 18:30, la un spectacol extraordinar cu Doru Octavian Dumitru & DJ Snake intitulat “Spuma De Ras” si care va avea loc in sala sociala a Bisericii Lutherane Crusader, situata la adresa: 1605 Veirs Mill Road, Rockville, MD 20851, transmite Romanian Global News, care citeaza Gandacul de Colorado.
Intr-un moment in care oamenii au uitat sa mai rada sau afiseaza doar un zambet de amaraciune, Doru Octavin Dumitru revine in forta la Washington D.C. cu un spectacol la fel de spumos ca si titlul pe care il are: “Spuma de ras.”

Spectacolul este o conceptie, productie si prezentare Doru Octavian Dumitru – one man show. “Spuma de ras este total diferit de celelalte spectacole pe care le-am realizat, in primul rand datorita faptului ca am adus un plus de entertainment prin muzica si dans. Despre spectacol va mai pot spune ca vom rade despre slabiciunile omenesti si ca Spuma de ras va fi ultimul spectacol pe care il voi sustine. Ma voi retrage pentru o perioada, asa ca este o ocazie buna sa vina la spetcacol atat fanii mei, cei care il iubesc pe Doru Octavian Dumitru, pentru ca ma vor vedea pe scena intr-o reprezentatie cum nu s-a mai vazut pana acum, cat si pentru cei care nu ma pot suferi, pentru ca va fi ultimul. In felul acesta cu totii vor avea de castigat”, a declarat Doru Octavian Dumitru intr-un comunicat de presa.

Intrarea este $25 de dolari de persona, iar in pretul biletului este inclusa o masa traditionala romaneasca. Pentru rezervari de bilete, alte detalii si informatii se poate lua legatura cu Cristinel Ion, telefon (540) 514-3417 si Preot Daniel Mehedincu, telefon (301) 302-3798.

Lasati un raspuns