Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Pentru toate există o vreme

Eclesiastul 3:3b Dărâmarea îşi are vremea ei, şi zidirea îşi are vremea ei;
Din punct de vedere financiar, România se află în criză. Din punct de vedere sportiv, România se află de asemenea într-o criză. Nu ştiu în ce moment al vieţii te afli tu. Nu ştiu dacă treci printr-un regres de orice fel sau printr-o ascensiune, însă vreau sa-ţi spun un lucru important. În orice situaţie te-ai afla, Dumnezeu ştie de ce ţi se întâmplă, ce ţi se întâmplă, cu toate că nu înţelegi şi nu înţeleg de ce acum sau de ce mie.
Adevărul este că nu v-am arătat un lucru nou, Solomon a spus mai demult că pentru toate lucrurile există o vreme. Însă nici nu încerc, vreau doar să atrag atenţia asupra faptului că poate ne aflăm într-un moment de reconstrucţie, în care Dumnezeu zideşte în viaţa noastră, sau în nişte zile în care El tocmai dărâma din viaţa noastră toate zidurile şi altarele care ne despart de iubirea Lui.
Nu este important în ce etapă ne aflăm, cel mai important fapt este că Dumnezeu lucrează în viaţa noastră, chiar dacă acest lucru înseamnă să atragem problemele precum magnetul sau să avem anumite eşecuri. Nu lăsaţi momentul în care vă aflaţi să vă despartă de Dumnezeu, ci folosiţi-l pentru a vă apropia şi mai mult de El. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Lasati un raspuns