Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Prezicatorul Apocalipsei din 21 mai 2011 este de negasit

Prezicatorul Apocalipsei din 21 mai 2011 este de negasitAmericanul Harold Camping, cel care a anuntat Sfarsitul Lumii pe data de 21 mai 2011, a disparut. Operatiunea Apocalipsa a esuat, insa pastorul s-a ales cu peste 72 de milioane de dolari din aceasta “afacere”.

Pastorul american Harold Camping, cel care a “programat” gresit Sfarsitul Lumii de pe data de 21 mai 2011 , este acum de negasit. El a castigat peste 72 de milioane de dolari din aceasta afacere cu Apocalipsa.

Sfarsitul Lumii sau Apocalipsa , prezisa a se intampla pe data de 21 mai 2011, a reprezentat o oportunitate de afacere pentru pastorul american Harold Camping. El a castigat din aceste preziceri peste 72 de milioane de dolari.

apocalipsa

Multa lume a crezut ca va veni Apocalipsa pe 21 mai 2011, atunci cand Harold a anuntat public acest lucru prin intermediul organizatiei religioase pe care o conduce “Family Radio”. Oamenii au fost alaturi de el, au iesit in strada si le-au spus si celorlalti de ceea ce va urma si cum sa se salveze.

Pastorul american a precizat ca un cutremur cum n-a mai avut loc pana acum va lovi intreaga lume exact la 7.000 de ani de la Potopul Biblic, bazandu-se pe anumite scrieri din Biblie.

Se va intampla. Nici macar nu ma gandesc la acest aspect. Dumnezeu nu se joaca. Nici macar nu vreau sa ma gandesc la intrebare “, a spus pastorul, inainte de 21 mai, intr-un interviu pentru “The New Yorker”.

Acum ca pericolul a trecut si inca suntem aici, Harold Camping a disparut de parca a fost inghitit de pamant, cu tot cu banii castigati de pe urma prezicerilor sale, adica undeva peste 72 de milioane de dolari.

Asadar, “afacerea Apocalipsa” s-a dovedit a fi una banoasa si deloc de neglijat, iar batranelul a mirosit bine opotunitatea, desi are o varsta venerabila: 89 de ani.

Sursa: click
Sursa-foto: gandul

Lasati un raspuns