Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Versete din Coran au aparut pe trupul unui copil

Versete din Coran au aparut pe trupul unui copil

In orasul Krasno-Okyabrskoye din Republica Dagestan, situata in Federatia Rusa, s-a nascut un copil caruia la varsta de noua luni i-au aparut din senin pe corp versete din Coran, cartea sfanta a Islamului.
Mama copilului, Madina Yakubova, a declarat ca baietelul s-a nascut cu un hematom pe barbie, dar cand vanataia s-a vindecat, in locul ei a aparut cuvantul “Allah” scris cu caractere arabe. Parintii s-au speriat si nu au spus nimanui ce s-a intamplat, pana in momentul in care pe trupul copilului a aparut din senin inscriptia “Aratati aceste semne omenirii”. Inscripiile au aparut in zilele de luni si vineri. Un reprezentant al Clerului Musulman din Dagestan nu a dorit sa comenteze cazul, declarandu-se la fel de stupefiat ca orice curios care a dorit sa vada pruncul. Imamul din satul unde s-a nascut copilul este convins ca semnele sunt “Marturii ale lui Allah”.

Pe de alta parte, medicii rusi care au investigat copilul nu cred in miracole religioase, Ludmila Luss, cadru medical in localitate declarand ca inscriptiile au fost facute de parinti cu ajutorul unor substante iritante precum piperul ardeiul iute sau sarea. Cu toate acestea, cetatenii de rand ai acestei republici caucaziene sunt tot mai convinsi ca se afla in fata unui semn sau avertizari divine.
Sursa : Pravda

Preluare dupa http://www.descopera.ro

Lasati un raspuns