Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Un preot a fost filmat cum batea cu salbaticie un enorias!

Un preot a fost filmat cum batea cu salbaticie un enorias! (Video)

O veche zicala spune “sa faci ce spune popa, nu ce face el”! Aceasta este valabila si in cazul urmator, dar nu cumva e indicat sa nu faci nici ce zice acest preot care a batut un enorias in curtea bisericii, daca se poate spune asa, pentru ca lacasul de cult nu are un gard propriu-zis!
Site-ul ziarului Cancan a publicat astazi un filmulet in care se vede cum protosinghelul Teotim Popa, de la manastirea Basarabi – Protoieria Medgidia din judetul Constanta, loveste un barbat in mod repetat, cu pumnii si cu picioarele, pentru ca acesta ar fi intrat fara drept in curtea lacasului.

Staretul manastiri din judetul Constanta a fost deja suspendat de Arhiepiscopia Tomisului si a fost deferit Consistoriului monahal – tribunalul bisericesc investit cu puterea de a judeca abaterile disciplinare ale calugarilor dintr-o eparhie.

Oricum, aceste nu este primul sau ultimul preot certat cu legea. In luna iunie a acestui an, un preot de la biserica unitariana din orasul Medias si-a omorat ambii copii, de cinci si sapte ani, dupa care s-a aruncat in fata unui tren.

Un alt preot, dar din Marea Britanie, le-a spus enoriasilor, din Amvon, ca pot fura linistiti de sarbatori. Deci, ca o concluzie, mare e gradina lui Dumnezeu si multi preoti i-au sarit gardul!
Sursa:
cancan.ro
Sursa-foto:
Cancan.ro/Youtube.com (captura video)

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns