Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

In urma unei viziuni apocaliptice un olandez si-a construit Arca lui Noe

In urma unei viziuni apocaliptice un olandez si-a construit Arca lui Noe

Johan Huibers, directorul unei firme olandeze de constructii, si-a construit Arca lui Noe in urma unei viziuni apocaliptice in care o parte din Olanda era inundata.

“Am visat ca o parte din Olanda era inundata” declara Johan Huibers intr-un interviu pentru publicatia Today. “A doua zi am avut ideea sa construiesc o arca“, ceea ce a si facut.
Vasul aproape terminat din imaginea de mai sus este a doua incercare a lui Huibers, acesta avand in trecut o alta tentativa de a construi o arca insa oprindu-se la jumate.
Constructorul intentioneaza sa se plimbe cu arca sa de-a lungul fluviului Tamisa inainte ca olimpiada din 2012 sa inceapa.
Acesta a cheltuit 1,6 milioane de dolari si a pierdut trei ani din viata sa construind aceasta arca si inauntrui ei poate fi gasita si o galerie de animale de dimensiuni reale, insa replici, incluzand si un model de elefant care a costat 11.000 de dolari.

Johan Huibers nu intentioneaza sa supravietuiasca unei inundatii globale insa intrebat daca ar rezista cu arca sa unei astfel de calamitati, raspunsul acestuia a fost “Nu, nu cred”.

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns