Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Dupa sfarsitul lumii, Romania va deveni “centrul spiritual al omenirii”, iar Bucurestiul va fi “Noul Ierusalim”!

Dupa sfarsitul lumii, Romania va deveni "centrul spiritual al omenirii", iar Bucurestiul va fi "Noul Ierusalim"!“Sfarsitul lumii va incepe cu un mare cutremur in America de Sud si cu o eruptie vulcanica in Islanda”. Asta a prezis, in anul 940, clarvazatorul american Edgar Cayce (1877 – 1945).
Tinand cont si de prezicerile stravechi privind sfarsitul lumii in 21 decembrie 2012, cotidianul Libertatea a cerut parerea celebrului astrolog roman Stavrou.

Lumea in 3 ani: 2010, 2011 si 2012

Anul acesta este al tigrului, dupa zodiacul chinezesc, si este unul al nesigurantei, al schimbarilor bruste, al descarcarilor emotionale violente. Suntem abia la inceput si au avut loc deja cateva cutremure catastrofale, o tragedie aviatica in care a murit elita Poloniei si eruptia unui vulcan islandez ai carui nori de cenusa ameninta sa provoace in Europa o iarna vulcanica, asa cum a fost cea din anul 1816, numit si “anul fara vara”.

Sfarsitul lumii, in ochii prezicatorilor Planetei

Sfarsitul lumii, in ochii prezicatorilor Planetei

Racirea puternica a climei a dus atunci la distrugerea aproape totala a culturilor. Urmarea a fost sinistra: 80.000 de europeni au murit de foame. De-abia anul viitor, anul iepurelui, va fi unul linistit, un an al pacii, al armoniei spirituale. Dar nu va fi decat linistea de dinaintea furtunii, pentru ca 2012, anul dragonului de apa, este unul al catastrofei.

Romania, centrul spiritual al omenirii

Pentru Romania, anul 2012 arata, din punct de vedere astrologic, un Soare in progresie suprapus peste Ascendent. Este unul din cele mai importante puncte de realizare materiala si spirituala. Asta inseamna ca, in timp ce pentru restul lumii vine sfarsitul, pentru Romania vin vremuri bune. Foarte interesant e faptul ca aceste date se suprapun perfect peste profetiile indianului Sundar Singh*. El a prezis, cu o suta de ani in urma, ca dupa ce vine sfarsitul lumii, Romania va deveni cel mai important centru spiritual al omenirii, iar Bucurestiul va deveni «Noul Ierusalim». Orasul va avea 7 kilometri, fata de 22 de kilometri cat are acum. Astrologic, asta se poate intampla doar in 2012″, a mai spus astrologul Stavrou.

Sundar Singh (1889- 1929)

Sundar Singh da o sansa Romaniei, la sfarsitul lumii

*Sundar Singh (1889- 1929) a fost un sfant hindus, convertit la crestinism. El a facut o calatorie in Europa, iar profetiile lui, realizate in jurul anului 1920, au uimit lumea la vremea respectiva pentru ca faceau referiri precise la o tara putin cunoscuta: Romania!
Sursa: Libertatea.ro
Sursa-foto: Libertatea.ro

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns