Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Evenimente in cadrul Parohiei ortodoxe „Sf. Martiri Brâncoveni” din Coslada

Parintele George Cimpoca ne anunta ca la sfarsitul saptamanii trecute au avut loc doua evenimente importante pentru Parohia pe care o conduce: Festivitatea de încheiere a cursurilor şcolii parohiale pentru copii iar duminica enoriasii parohiei au participat la un eveniment de socializare, facand o drumetie in proximitatea Cosladei.
“După rugăciunea de mulţumire, am mulţumit copiilor şi părinţilor pentru efortul depus în întreg anul,  preotesei mele, Gina Cimpoca, şi am premiat pe câştigători. Anul acesta bursa de studiu de 500 de euro a fost împărţită între Alexandru-Marian Mocanu şi Ramona Surdu, care au obţinut aceeaşi medie în urma examenului final de evaluare. Următorii cinci copii vor merge gratuit, pe cheltuiala parohiei, într-o tabără” ne spune Parintele Cimpoca in corespondenta primita.
“Duminică, 26 iunie a.c., am organizat, împreună cu un grup de credincioşi ai parohiei, o scurtă drumeţie în zona Boca del Asno (Gura măgărului), o zonă montană spectaculoasă, cu abrupturi stâncoase, cu râuri şi râuleţe, vegetaţie abundentă şi multă curăţenie. O ieşire în aer liber poate fi una dintre cele mai plăcute metode de relaxare pentru toţi cei care sunt iubitori de munte şi aer curat şi vor să uite de zgomotul şi praful oraşului. Am prânzit împreună, ne-am amintit de jocurile copilăriei, ne-am sfătuit, am drumeţit şi am luat cu noi amintirea acestei zile” ai scrie Parintele in corespondenta citata.

Lasati un raspuns