Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Unde calatorim in luna AUGUST?

Kenya

Nu v-ati hotarat unde vreti sa plecati in luna august? Iata cinci variante de calatorie parca croite pentru luna lui Gustar!

Kenya

Migratia anuala a antilopelor gnu prin Serengeti atinge punctul maxim in luna august. Aceste ierbivore sunt insotite literalmente de o parada de animale de prada, care asteapta cu inima la gura cina, scrie Lonely Planet. Acesta ramane unul dintre cele mai frumoase spectacole ale planetei, si ar trebui sa se afle undeva printre primele locuri pe care orice entuziast al faunei salbatice ar trebui sa le viziteze.

Mai multe detalii gasiti pe magicalkenya.com.

Islanda

Islanda www.flickr.com/photos/jacqueline/2152425186/

Aceasta tara frumoasa isi ascunde lumina sub obloane timp de jumatate de ani, insa pe timpul verii, Islanda infloreste. Temperatura atinge maxime (desigur, maxime pentru Islanda), iar drumurile spre tara sunt deschise, asa ca puteti face o excursie cu masina la izvoarele termale si la muntii ce capata culori estive pastelate la Landmannalaugar, sau duceti-va sa vedeti puii de fratercula artica care invata sa zboare din glorioasele insule Vestmannaeyjar.

Pentru mai multe detalii vizitati visiticeland com.

Africa de Sud

Africa de Sud www.flickr.com/photos/50752747@N00/385576658/

Provincia Northern Cape din Namaqualand infloreste in aceasta luna, pe masura ce mii de flori transforma desertul intr-un curcubeu fluorescent.

Mai multe detalii gasiti pe arkie.co.za.

Kamceatka

Kamceatka www.flickr.com/photos/sputnik_mania/2078537452/

Peninsula ruseasca unde rocile vulcanice sunt inca fierbinti si padurile dese, este una dintre ultimele zone din lume cu adevarat salbatice. Ursii bruni se aduna aici pe malurile raurilor pentru a se infrupta cu somon.

Pentru mai multe detalii vizitati travelkamchatka.com.

De evitat: Zona Marii Mediteraneene

De evitat: Zona Marii Mediteraneene www.flickr.com/photos/chris-yunker/43184203/

Da, in aceasta perioada, zona mediteraneana se coace, literalmente, pe timpul zilei la soare, iar seara, viata de noapte este extrem de agitata. Insa coastele franceze, spaniole sau italiene sunt pline cu turisit in aceasta luna, asa ca puteti sa mai asteptati, daca puteti, inca o luna sau doua ca sa mergeti la mare si la soare.

Preluare dupa 9am.ro

Lasati un raspuns