Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

La Zilele Comunei Cicârlău, Mircea Man a acordat o diplomă aniversară Parohiei Ortodoxe “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” – la 100 de ani de la sfinţire

Un eveniment de mare însemnătate a avut loc la Cicârlău, sâmbătă şi duminică (9-10 iulie). Zilele comunei, în organizarea Primăriei şi Consiliului Local al comunei Cicârlău, primar Vasile Zete, au oferit momente de mare bucurie şi împlinire atât locuitorilor de aici, cât şi invitaţilor de seamă care au participat la manifestările organizate, respectiv autorităţi naţionale, judeţene şi locale, demnitari, directori de instituţii, primari din mai multe localităţi, preoţi şi consilieri eparhiali.

Aşa cum se cuvine şi cum este firesc, manifestările au început la biserică, Parohia Ortodoxă “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Cicârlău (preot paroh Sebastian Bob) împlinind 100 de ani de la sfinţire. Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man, a acordat o diplomă aniversară acestui sfânt lăcaş de cult.

„Este un lucru firesc ca Biserica să reprezinte instituţia spre care să ne îndreptăm mai întâi gândurile şi faptele, indiferent de moment. Sunt onorat să particip azi aici într-un asemenea moment important pentru comunitatea din Cicârlău. De aceea, felicit autorităţilor, slujitorii acestui sfânt locaş şi pe toţi credincioşii, şi vă asigur de tot sprijinul meu şi pe mai departe. Spun cu convingere că în Maramureş credinţa e la ea acasă, maramureşenii fiind mereu cu faţa către Dumnezeu”, a spus Mircea Man.

Lasati un raspuns