Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Troita bisericii romanesti din Auckland a fost vandalizata insa refacuta prin bunatatea enoriasilor

Biserica romaneasca din Auckland a fost vandalizata. Troita din fata sa a fost distrusa, iar peretii sai au fost pangariti cu mesaje abjecte. Credinta a ramas insa intacta. Mesajele au fost sterse, troita este reconstruita, iar preotul Mircea Corpodean ii asteapta pe toti la slujbele obisnuite, transmite Revista Pagini Romanesti in NZ citata de Romanian Global News.
“Suntem alaturi de parintele Mircea Corpodean, nu numai in aceasta incercare, dorindu-I rabdare sa ne inteleaga ca si comunitate, dorindu-i putere de munca, multa sanatate si mai multi enoriasi in sfanta biserica. Sfantul Ignatie Teoforul a fost cel mai important dintre parintii apostolici, cel care a lasat posteritatii 7 epistole cu invataturi catre Efeseni, Magnezieni, Tralieni, Romani, Filadelfieni, Smirneni si catre Sfantul Policarp al Smirnei. Sa nu uitam, de asemenea, ca Sfantul Ignatie a fost copilul pe care l-a apucat de mana Stapanul Hristos si l-a luat in brate si a zis: “De nu se va smeri cineva pe sine ca pruncul acesta, nu va intra in imparatia cerurilor” si “Cel ce va primi pe un prunc ca acesta in numele Meu, pe Mine Ma primeste”.

Poate tocmai de aceea a fost numit purtator de Dumnezeu si, de aceea merita sa avem incredere in viitorul bisericii ortodoxe romanesti din Noua Zeelanda, chiar daca in acest an biserica romaneasca din Auckland a fost vandalizata, iar biserica romaneasca din Christchurch a fost distrusa.

Sa avem speranta in viitor si sa ne vedem cat mai curand si in numar cat mai mare in biserica!” se arata in materialul colegilor de la PRNZ.

Lasati un raspuns