Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

De ce au dispărut vindecările “miraculoase”?

Matei 4:23
Isus străbătea toată Galileea, învăţând pe norod în sinagogi, propovăduind Evanghelia Împărăţiei şi tămăduind orice boală şi orice neputinţă care era în norod.
Matei 4:24
I s-a dus vestea în toată Siria; şi aduceau la El pe toţi cei ce sufereau de felurite boli şi chinuri: pe cei îndrăciţi, pe cei lunatici şi pe cei slăbănogi; şi El îi vindeca.
Trebuie să recunoaştem că ideea aceasta, cum că Isus putea vindeca ORICE boală, de orice tip este extrem de incitantă! Gândiţi-vă cum ar fi dacă azi ar veni un OM şi ar vindeca orice fel de boală, şi asta fără să prescrie tratamente, ci doar prin punerea mâinii sau prin alte gesturi de acest tip! Cum aţi privi AZI un astfel de om? Dacă mergem prin credinţă dincolo de “legenda” vindecărilor şi credem cu tărie că această vindecare imediată, miraculoasă este posibilă ne putem întreba de ce azi nu se mai întâmplă asemenea vindecări? În Biblie se spune că Isus vindeca. De asemenea, toţi apostolii vindecau. Se înţelege că aceia care sunt adânc înrădăcinaţi în credinţa în Isus pot face asemenea vindecări. N-ar avea nici un sens ca puterea aceasta vindecătoare să fie limitată la perioada aceea, a începutului creştinismului… Deci, de ce nu vindecă nimeni azi după acelaşi fel, model ca Isus şi apostolii Săi? Lumea e plină de preoţi, pastori, învăţători, călugări, oameni care se pretind super-mega credincioşi, şi totuşi nimeni nu poate să-şi pună mâinile peste un om bolnav şi acesta să se vindece pe loc! Ce lipseşte oare?

Lasati un raspuns