Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituaţii din dosarul Iuga dezvăluie detalii despre relaţiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni

Unul dintre băieţii din dosarul de proxenetism homosexual în care este implicat Doru Iuga, directorul OTV, a povestit în exclusivitate reporterilor Adevărul detalii despre relaţiile sexuale pe care le-a avut cu părintele Irineu de la Patriarhie.
Băiatul era încă minor când a avut relaţii sexuale cu preotul. Din cele relatate de tânăr, părintele este parohul bisericii de la Palatul Cotroceni. „Mi-a făcut legătura cu el, un prieten. Ne-am întâlnit într-o joi-seară, pe la 21.30, în faţa Hotelului Horoscop. Io am venit cu taxiul şi mă aştepta acolo cu BMW-ul lui de serviciu. Era îmbrăcat în haine preoţeşti, dar nu avea cruce la gât. M-a întrebat cât iau pentru sex anal şi oral. I-am făcut un preţ de 350 de lei şi mi-a dat o hârtie de 100 de euro”, spune băiatul.

Tânărul a povestit reporterilor unde au avut loc întâlnirile dintre el şi preot, a vorbit despre comportamentul acestuia, dar şi despre preferinţele părintellui în  materie de relaţii sexuale.

Intra pe bucuresti.adevarul.ro pentru a asculta povestea băiatului şi pentru a afla detalii din cel mai cutremurător scandal sexual în care sunt implicaţi un preot şi un minor, din ultimii ani.

Preluare dupa http://www.adevarul.ro

Lasati un raspuns