Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Broşura de prezentare a parohiei ortodoxe din Coslada

De curând a apărut broşura de prezentare a parohiei “Sf. Nectarie Taumaturgul” din Coslada, într-un nou veşmânt grafic. Sub titlul: Parohia Ortodoxă Română “Sf. Nectarie Taumaturgul” – Coslada – Mărturii misionare, materialul tipărit este o formă de prezentare a parohiei, în limbile română, spaniolă şi engleză, ne transmite Parintele paroh George Cimpoca.
Brosura cuprinde, pe lângă câteva repere istorice privind Spania, ţara de adopţie a multor romani, în general, şi Coslada în special, detalii referitoare la activitatea misionară a parohiei, în scurta ei istorie de patru ani şi jumătate, precum şi un bogat colaj fotografic, cu imagini de la cele mai importante activităţi.

“Ideea acestei iniţiative a venit din nevoia de a arhiva într-un material tipărit activitatea misionară a Bisericii noastre Ortodoxe pe tărâm iberic, dar şi o formă de a ieşi în întâpinarea celor care doresc să cunoască mai multe despre viaţa noastră comunitară, spanioli, şi un numai” ne-a declarat Pr. George Cimpoca in corespondenta citata.

Lasati un raspuns