Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cabral: “Catedrala Neamului este un Bamboo al bisericilor de pretutindeni”

Cabral: "Catedrala Neamului este un Bamboo al bisericilor de pretutindeni" 600 milioane de euro. Ca sa stam in genunchi . Bamboo-ul bisericilor de pretutindeni”, scrie Cabral pe blogul sau.

In Biserica care construieste Casa Poporului – Big Brother zidind in peretii acesteia 600 milioane de euro. Este cel mai scump stat in genunchi din lume. Daca in mersul la discoteca ai un maxim de opulenta in Bamboo, atunci aceasta catedrala este… Bamboo-ul bisericilor de pretutindeni!”, a adaugat acesta.

Catedrala Neamului

Prezentatorul tv este de parere ca milioanele de euro ar fi putut fi folosite in scopuri mult mai benefice oamenilor: “Cu ce ar fi cucerit inimile tuturor oamenilor Biserica? Cu o investitie de 600 de milioane de euro in oameni, in destine! La cati bani au ar fi putut construi o scoala pentru tinerele talente din toate domeniile. Ar fi putut construi un centru pentru olimpicii romani. Ar fi putut construi cateva mii de adaposturi pentru batranii cu probleme ai Romaniei. Ar fi putut sustine zeci de cantine ale saracilor in toata tara. Ar fi putut… dar n-au facut-o”, mai scrie Cabral.

Preluare dupa http://www.apropo.ro

Lasati un raspuns