Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Baywatch religios: un grup nationalist lupta pentru apararea femeilor de pe plajele din Israel care sunt curtate de ne-evrei

Organizatia pentru prevenirea asimilarii in Tara Sfanta (Lehava), un grup nationalist care lupta impotriva amestecului etnic, a pornit o campanie “de aparare a fiicelor lui Israel” prin care avertizeaza femeile de pe litoral sa nu se lase pacalite de “arabi care se dau drept evrei”, relateaza Ynetnews.com.
Potrivit organizatiei, multi barbati arabi se dau drept evrei si curteaza sau chiar hartuiesc femeile frumoase de pe plaja, astfel ca a decis instituirea unei “garzi de coasta” care sa lupte impotriva asa-zisului fenomen.
In ultimele saptamani, membrii Lehava au impartit zeci de fluturasi israelienelor de pe plajele din Bat Yam, Ashkelon, Ashdod, Caesarea si Eilat, cerandu-le sa-si pastreze identitatea etnica si sa nu raspunda avansurilor ne-evreilor.

Organizatia spune ca a decis sa actioneze dupa ce au primit plangeri din partea mai multor femei care au sustinut ca au fost hartuite pe plaja de barbati care nu erau evrei.

“Anul trecut am descoperit ca sunt multi ne-evrei care vin pe plajele noastre, dar nu pentru soare si mare”, a spus Benzi Gopstein, unul dintre liderii grupului Lehava.

“Din cauza multiplelor reclamatii, am decis sa promovam o campanie la inceputul sezonului estival din acest an, pentru a impiedica situatiile in care fetele descopera ca acel ‘Yossi’ cu care se intalnesc este de fapt ‘Yusuf’ si pentru a preveni hartuirea sexuala si amestecul etnic”, a spus el.

“Vonluntarii care impart fluturasii sunt toti laici, intrucat publicul religios viziteaza doar plajele segregate, unde nu exista problema araba”, a mentionat Gopstein, explicand ca apelul lor se adreseaza in special publicului laic, “pentru ca nu trebuie sa fii religios ca sa-ti doresti sa ramai evreu” si ca “este datoria poporului Israel de a ramane evreu”.

“Am inceput de asemenea sa distribuim mesajul nostru pe Facebook si pe Youtube, si speram ca fetele vor deschide ochii”, a mai spus Gopstein.

Preluare dupa HotNews.ro

Lasati un raspuns