Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vaticanul de abia asteapta sa boteze primul extraterestru

Vaticanul de abia asteapta sa boteze primul extraterestru

Astronomii de la Vatican socheaza din nou, anuntand ca este foarte posibil ca extraterestrii sa existe in Univers si ca, la fel de posibil, ei au un suflet. Si, evident, daca au suflet, ei trebuie adusi pe calea cea dreapta a credintei, afirma astronomul Guy Consolmagno.
Dr. Consolmagneste unul dintre cei 12 astronomi care lucreaza la Vatican si, cu ocazia Festivalului de Stiinta de la Birmingham, a sustinut ca biserica catolica nu se opune stiintei, desi a negat Evolutionismul. Mai mult, astronomul papal a conchis ca teoria conform careia Dumnezeu explica doar lacunele teoriei evolutioniste reprezinta o teologie gresita.

“As fi incantat sa aflu ca s-a descoperit viata inteligenta pe alte planete. Daca, insa, o vom gasi si daca vom putea comunica in vreun fel cu ea, asta este alta problema”, declara acelasi Guy Consolmagno

Intrebat daca ar dori sa boteze un extraterestru omul de stiinta a sustinut ca ar face acest lucru fara sa pregete, dar “numai daca entitatea respectiva ar fi de acord”.

“Orice entitate, indiferent de cate tentacule ar avea, are un suflet. Sa nu uitam ca Dumnezeu nu este numai Dumnezeul oamenilor, el este si Dumnezeul ingerilor”, a concluzionat astronomul de la Vatican.

Sursa: DailyMail

Preluare dupa http://www.descopera.ro

Lasati un raspuns