Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Harta celor mai mici tarife la cazare pe litoralul bulgăresc, grecesc, cipriot, italienesc şi turcesc

O înnoptare ieftină la Balcic te costă 7 euro, în prima jumătate a lui septembrie. Cu 10 euro pe noapte mergi la mare într-o staţiune din insula Thassos, în septembrie. Litoralul italienesc este accesibil pentru 12 euro pe noapte, în septembrie. Cu 6 euro mergi la mare în Marmaris, în septembrie. Vezi mai jos lista tarifelor la mare la 3 stele.
Ca metodă, MONEY.ro a comparat tarifele practicate de hotelierii din Bulgaria, Grecia, Cipru, Italia şi Turcia, pentru o înnoptare la hoteluri de 3 stele, în prima jumătate a lunii septembrie.

O cazare ieftină pe litoralul bulgăresc în septembrie – între 7 şi 16 euro pe noapte.

Tariful pentru o cazare în Balcic ajunge la 7 euro, până pe 27 septembrie. În preţ intră cazarea la un hotel de 3 stele din staţiune şi micul dejun. Detalii, aici.

O înnoptare la un hotel de 3 stele din Nisipurile de Aur te costă 9 euro, între 1 şi 15 septembrie. Tariful acoperă şi micul dejun. Detalii, aici.

Tot 9 euro te costă şi cazarea la 3 stele în staţiunea Nessebar, în luna septembrie. Banii acoperă o înnoptare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din staţiune şi micul dejun. Detalii, aici.

Cu 9 euro te mai poţi caza la un hotel de 3 stele din staţiunea Pomorie. Tariful este valabil între 6 şi 15 septembrie şi acoperă cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din staţiune şi micul dejun. Pentru detalii, intră aici.

Dacă vrei să mergi pe litoral în Obzor, trebuie să ştii că o înnoptare la un hotel de 3 stele din staţiune te costă 15 euro, în intervalul 5-20 septembrie. În preţ intră cazarea în cameră dublă la un hotel de 3 stele cu all inclusive. Intră aici pentru detalii.

16 euro te costă cazarea la un hotel de 3 stele din staţiunea Constantin şi Elena. Tariful înnoptării este valabil între 1 şi 15 septembrie şi acoperă cazarea în cameră dublă din hotelul de 3 stele şi micul dejun. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.


Harta înnopărilor ieftine pe litoralul grecesc: Thassos cu 10 euro pe noapte sau Kefalonia cu 28 euro pentru o înnoptare.

10 euro te costă o înnoptare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din staţiunea Skala Potamias, din insula Thassos. Tariful este valabil între 1 şi 30 septembrie şi acoperă exclusiv cazarea pentru o noapte î intervalul antemenţionat. Detalii, aici.

Dacă vrei să te cazezi în staţiunea Leptokaria în luna septembrie, trebuie să ştii că o înnoptare aici te costă 14 euro. În preţ intră exclusiv cazarea în cameră dublă la un hotel de 3 stele. Tariful este valabil între 1 septembrie şi 30 octombrie. Detalii, aici.

Cazarea în staţiunea Nea Mudania din Halkidiki – Sithonia te costă 15 euro, în intervalul 1 – 30 septembrie. În preţ intră doar cazarea în cameră dublă din hotelul de 3 stele. Detalii, aici.

Tot 15 euro te costă şi o înnoptare la un hotel de 3 stele din staţiunea Faliraki din insula Rodos. Cu aceşti bani plăteşti o înnoptare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele, şi micul dejun. Tariful este valabil în intervalul 1 septembrie – 31 octombrie. Intră aici pentru detalii.

Cu 17 euro te cazezi într-un hotel de 3 stele din staţiunea Nei Pori, în septembrie. Tariful este valabil în intervalul 1 – 19 septembrie şi acoperă cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele. Pentru detalii, intră aici.

O noapte în Kalamaki din insula Zakynthos ajunge la 18 euro între 1 şi 30 septembrie. Banii acoperă cazarea din cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele. Pentru mai multe informaţii, intră aici.

O înnoptare în staţiunea Moraitika din insula Corfu ajunge la 19 euro între 1 şi 30 septembrie. Banii acoperă cazarea în cameră dublă din hotelul de 3 stele, şi micul dejun. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Dacă vrei să mergi în septembrie în insula Kefalonia, trebuie să ştii că o înnoptare la un hotel de 3 stele din Argostoli te costă 28 de euro, până pe 18 septembrie. În preţ intră cazarea în cameră dublă din hotelul de 3 stele cu mic dejun. Detalii, aici.

Cele mai ieftine cazări pe litoralul cipriot la 3 stele se găsesc în Larnaca.

Cu 17 euro te cazezi în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din Larnaca, până pe 30 septembrie. În preţ mai intră şi micul dejun. Detalii, aici.

Lista celor mai mici tarife la cazare pe litoralul italienesc: 12 euro la Bibione şi 21 de euro la Rimini.

O înnoptare în staţiunea Bibione te costă 12 euro, până pe 10 septembrie. Preţul acoperă doar cazarea în cameră dublă dintr-un complex de 3 stele. Detalii, aici.

Cu 13 euro te cazezi în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din staţiunea Lido Di Jesolo, în septembrie. Tariful este valabil între 3 şi 23 septembrie şi acoperă exclusiv cazarea. Detalii, aici.

21 de euro te costă o înnoptare în staţiunea Rimini, în septembrie. Tariful este valabil până pe 30 septembrie şi acoperă cazarea într-un hotel de 3 stele din staţiune şi micul dejun. Informaţii suplimentare, aici.

Cât te costă o înnoptare pe litoralul turcesc în septembrie: 23 de euro cu all inclusive!

O înnoptare ieftină în Marmaris te costă 6 euro, în luna septembrie. Tariful acoperă doar cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din staţiune. Pentru detalii, intră aici.

Cu 19 euro pe noapte mergi la mare în staţiunea Side, în luna septembrie. Tariful este valabil până pe 15 septembrie şi acoperă cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi demipensiunea. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi la mare în staţiunea Kemer, trebuie să ştii că o înnoptare aici te costă 23 de euro, până pe 12 septembrie. În preţ intră cazarea în cameră dublă la un hotel de 3 stele cu all inclusive. Detalii, aici.

25 de euro te costă o înnoptare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele din Antalya, în septembrie. Tariful este valabil între 1 şi 15 septembrie şi acoperă cazarea în condiţiile descrise mai sus, şi all inclusive. Detalii, aici.

Tot 25 de euro te costă cazarea şi în Bodrum, în luna septembrie. Tariful este valabil între 4 şi 24 septembrie şi acoperă cazarea în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele cu all inclusive. Pentru mai multe detalii, intră aici.

Preluare dupa http://www.money.ro

Lasati un raspuns