Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Calatoria lui Moise: Facebook a lansat primul joc biblic

Hexify, compania producatoare de jocuri pe calculator, a creat primul joc pe teme biblice pentru Facebook, anunta CNN.
Jocul se intituleaza “Calatoria lui Moise” si il are bineinteles ca protagonist pe insusi celebrul personaj biblic.
“Este distractiv, captivant, un joc de aventura, este conceput sa fie atat amuzant cat si cu respect fata de importanta povestii din Biblie”, a explicat Brent Dusing, seful executiv de la Hexify, potrivit CNN.
Moise din joc a fost creat ca un personaj de desene animate, cu un cap mare, corp mic, ochi negri stralucitori, barba stufoasa si par grizonat.

Jocul este gratuit, dar utilizatorii pot sa isi achizitioneze pe parcurs elemente care sa le imbunatateasca experienta pe parcursul aventurii. “Calatoria lui Moise” este cat se poate de contagios si provoaca dependenta, el neavand invinsi sau invingatori.

Este un joc de aventura sau un “joc de explorare a hartii”, a mai declarat Dusing.  “Un pic de Zelda amestecat cu povesti despre Moise, acel gen de joc in care explorezi diferite zone, gasesti obiecte sau activitati noi, oameni noi, si continui doar din curiozitate”, conchide acesta.

Brent Dusing este crestin, insa compania sa Hexify nu are ca scop propagarea crestinismului, dupa cum ar putea crede unii.

Preluare dupa 9am.ro

Lasati un raspuns