Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Lucian Andreica a primit 90 de zile de inchisoare pentru ca a evadat

Lucian Andreica, detinutul care a evadat din punctul de lucru de la Manastirea Habra din localitatea Grosi, va ramane dupa gratii 826 de zile. Hotararea a fost luata de magistratii Tribunalului Maramures, in cursul zilei de vineri.

“Lucian Andreica a primit 90 de zile de inchisoare pentru evadare, pedeapsa la care se adauga restul de pedeapsa de 736 zile de executat din pedeapsa initiala de 3 ani cu inchisoare astfel incat va executa pedeapsa cumulata de 826 zile”, a relatat Biroul de Relatii cu Presa din cadrul Tribunalului Maramures.

Ioan Lucian Andreica a evadat la inceputul lunii iulie, de la punctul de lucru de la Manastirea Habra. Acesta a intrat in Penitenciarul Baia Mare, in 26 octombrie 2010, avand o condamnare privativa de libertate de 3 ani, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. Detinutul a fost propus de conducerea penitenciarului pentru intrarea in comisia de liberare conditionata pentru data de 1 iulie 2012. Pentru ca a evadat, Lucian si-a pierdut acest drept. Momentan, el se afla la Penitenciarul Gherla, unde isi va ispasi intreaga pedeapsa, adica inca doi ani si sase luni.

Preluare dupa http://www.informatia-zilei.ro

Lasati un raspuns