Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

10 dovezi ca Google este mai tare ca Dumnezeu

Google este atotcunoscator “Este Google mai tare ca Dumnezeu?” Iata 10 dovezi care argumenteaza faptul ca Google este mai aproape de oameni ca insasi divinitatea, putand-o inlocui in fiecare dintre cazuri.

Google este atotcunoscator

Google, site-ul care ne raspunde la toate intrebarile si ne ofera calea cea mai simpla catre orice informatie, este cel mai apropiat lucru palpabil de ideea de omniscient (atotcunoscator).

Browserul a indexat peste 9,5 miliarde de pagini web, mai mult decat orice motor de cautare existente in zilele noastre. Iar dovezile nu se opresc aici: este cea mai apropiată entitate de atotstiinta, Google putand sa sorteze din multitudinea informatiilor folosindu-se de PageRank, un algoritm de analiza a hiperlegaturilor din internet, organizand astfel datele pentru a deveni accesibile muritorilor de rand.

Disclaimer:
Inainte de a se trece la urmatoarele 9 dovezi privind asemanarea dintre colosul Internetului si Dumnezeu, se mentioneaza faptul ca acest material nu reflecta neaparat parerea redactiei, respectiv a autorului, si nu vrea sa aduca prejudiciu sau ofensa cu caracter religios, etnic sau cultural, asupra cititorilor. Acesta este doar un material cu tenta de pamflet si trebuie tratat ca atare.

Google raspunde la rugaciuni

Google raspunde la rugaciunisxc.hu

Google raspunde la rugaciuni. Exact. Browserul gaseste solutii si raspunsuri pentru absolut toate intrebarile pe care “enoriasii cibernetici” le pun.

Spre exemplu, Google poate gasi rapid informatii despre tratamentele alternative pentru boli incurabile, inclusiv cancerul, despre cele mai noi descoperiri in orice domeniu, incluzand si cele mai adanci incursiuni ale imaginatiei in curiozitatea umana.

“Intreaba Google si el iti va arata calea, dar asta e tot ce poate face, caci ulterior depinde doar de tine cum te ajuti singur”, scrie TheChurchofGoogle.com

Google este pretutindeni

Google este pretutindeni http://www.flickr.com

Cu alte cuvinte, Google este peste tot, in acelasi timp, sau omniprezent. Practic, motorul de cautare este prezent oriunde in lume, in acelasi timp. Sigur, el este conditionat de o conexiune la Internet, insa, odata cu extinderea retelei Wi-Fi, acesta nu mai este o dificultate.

Google este nemuritor

Google este nemuritor

Google poate fi nemuritor, mai ales pentru faptul ca nu  poate fi considerata o entitate unica si fizica, astfel incat sa existe un punct vital. Algoritmii sai de functionare sunt raspanditi in mai multe servere, ce-l face teoretic, invincibil. Iar daca se intampla ca unul dintre acestea sa intampine probleme, sa fie spart sau defectat, un altul ii va lua locul. In concluzie, Google va exista, “cel putin” vesnic.

Google este infinit

Google este infinit

Continua expansiune a Internetului face ca si motorul de cautare numarul unu in lume sa fie nelimitat.

Cititi mai departe pe 9am.ro

Preluare dupa 9am.ro

Lasati un raspuns