Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Lupta intre Bine si Rau se da pe Facebook: Iisus versus Satana

Intr-o lume actuala in care nu te poti lauda ca existi daca nu ‘traiesti’ si pe Internet, pana si Iisus are propriul cont pe site-ul de socializare Facebook. Acolo sunt postate in fiecare zi noi indemnuri la iubire si citate din Biblie, iar fanii isi pot declara iubirea fata de liderul lor spiritual.
Iisus are propria pagina pe Facebook, pe care a reusit sa stranga peste 8,4 milioane de fani din intreaga lume. “Cand disper, El imi da speranta, cand sunt trist, El ma lumineaza, cand ma impiedic, El ma echilibreaza, cand sunt ranit, El imi reinnoieste viata. Iisus al meu” este doar unul din invataturile postate pe pagina intitulata ‘Jesus Daily’, alaturi de imagini reprezentative cu ingeri si sfinti si indemnuri la rugaciune, informeaza Libertatea.

Detinatorul paginii este nutritionistul Aaron Tabor, in varsta de 41 de ani. Ideea o avea de mult in minte, fiind crescut de un tata preot, insa a pus-o in aplicare abia in 2009. De atunci pagina a devenit cea mai interactiva de pe intregul site, mii de fani scriind zilnic si apasand pe butonul de Like – sau Apreciez, in limba romana.

Ba chiar, pagina lui Iisus a ajuns atat de faimoasa pe Facebook incat a fost transpusa in mai multe limbi, printre care araba si spaniola.

Cum Iisus are propria pagina pe Facebook, nici Satana nu putea sa nu-si vare coada. Totusi, pagina sa este destul de seaca, in comparatie cu Jesus Daily, iar fanii s-au strans in numar mult mai mic – abia 6.000 de persoane.

De asemenea din cei care posteaza pe acea pagina sunt si iubitorii binelui, ce il denigreaza pe Aghiuta. Putem spune linistiti ca Iisus castiga detasat in fata fortei raului.

Preluare dupa ZiarMM.ro

Lasati un raspuns