Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Se roaga la Dumnezeu dupa emisiune. Roxana Vancea merge la biserica in fiecare zi

“Vecina” de la emisiunea “Neatza” este o persoana foarte credincioasa si incearca pe cat posibil sa pastreze acest lucru doar pentru ea.
Pioasa. Roxana afiseaza o mina serioasa cand trece pe langa un lacas de cult
Concentrata. Roxana Vancea este foarte atenta in momentul in care aprinde lumanari la biserica

Spre deosebire de fosta asistenta de la “Neatza”, “pacatoasa” Daniela Crudu, Roxana Vancea este o fire extrem de credincioasa. Daca Crudutei ii plac bautura si distractia, Roxana are alte hobby-uri. Chiar daca pare putin iesit din comun, asistenta lui Razvan si Dani merge zilnic sa se roage la Mitropolie. Imediat cum se termina emisiunea “Neatza” de pe Antena 1, in drum spre casa “vecina” se opreste la biserica, unde aprinde lumanari si se inchina timp de cateva minune. Apropiatii Roxanei marturisesc ca frumoasa fata din Targu Jiu a mostenit acest obicei de la bunicii sai, acolo unde isi petrecea vacantele in fiecare vara sau iarna. Zilele trecute, paparazzii CANCAN au surprins-o pe Vancea in timp ce intra in curtea Mitropoliei. Roxana s-a rugat in fata lacasului sfant si a aprins mai multe lumanari. De aici, vedeta de la Antena 1 s-a dus direct la caminul Politehnicii in care locuieste. Cum celebritatea nu a schimbat-o deloc, asistenta de la “Neatza” si-a prelungit sederea in camin pana in 2012 si a refuzat sa se mute
intr-un apartament inchiriat. Interesant este ca tanara de 21 de ani nu face nimic fara acceptul tatalui sau, care locuieste la Targu Jiu. Fie ca merge in oras sau la vreun eveniment, Roxana isi suna inainte parintii si isi face programul in functie de raspunsul acestora.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns