Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Donaţie de la românii din Viena, pentru Catedrala Mântuirii Neamului

De aproape un an de zile, pe Dealul Arsenalului din Capitală, echipe de arhitecţi, ingineri şi muncitori lucrează la ceea ce va fi, în câţiva ani, simbolul demnităţii naţionale: Catedrala Mântuirii Neamului. Parohia Ortodoxă Română din Viena va sprijini lucrările de zidire cu suma de 10.000 de euro.
La ridicarea acesteia, contribuie, după putinţă, fiecare credincios din Patriarhia Română. Însă nu doar românii din ţară se numără printre ctitorii viitorului lăcaş de cult.
„Credincioşii ortodocşi români din Viena văzând că lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului continuă cu bucurie şi cu paşi convingători, noi înşine trecând prin asemenea momente de construire şi de strângere de fonduri, am considerat de bun augur şi ca un semn al solidarităţii şi al susţinerii noastre, a acestui proiect minunat, să facem o donaţie de 10 000 de euro, hotărâre luată de Consiliul parohial, pentru a se contribui şi din partea noastră la această minunată lucrare a demnităţii şi simţirii noastre româneşti”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Paroh Nicolae Dura.
Parohia ortodoxă română din Viena numără, în prezent, 850 de familii.

Lasati un raspuns