Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Primul reverend roman in Church of Scotland a oficiat o slujba speciala

La un an de la ordinarea sa, in parohia Bishopton, Renfrewshire, langa Glasgow, Rev. Daniel Manastireanu (foto) a oficiat o slujba speciala de rededicare a organizatiilor de tineret Boys Brigade si Girls Brigade. Slujba de rededicare este o slujba anuala in care membrii organizatiilor de tineret Boys Brigade si Girls Brigade amintesc comunitatii care sunt obiectivele lor si promit sa le duca la indeplinire. Comunitatea de asemenea promite sa sustina aceste organizatii prin rugaciune si actiune sociala, transmite Roman in UK citat de Romanian Global News.
Daniel Manastireanu este primul reverend de origine romana ordinat minister de catre Church of Scotland, la 30 Septembrie 2010; este tanar, are 35 ani, este casatorit si are doi copii. Se bucura de sprijinul si aprecierea comunitatii pe care o slujeste, si care este compusa din 700 de membri.
Rev. Daniel Manastireanu sprijina in mod constant proiectele mari ale comunitatii romanesti din Scotia fiind o punte solida de comunicare intre cultura si spiritualitatea romaneasca si cea scotiana.
Din partea ambasadei Romaniei la Londra a participat dr. Mihai Delcea, seful Biroului Consular din Edinburgh.

Lasati un raspuns