Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Şi vedetele au frică de Dumnezeu! Vezi aici care sunt evlavioşii din showbizul românesc

Şi vedetele se-nchină de fiecare dată când trec pe lângă o biserică, ţin post, se roagă sau merg des în Casa Domnului. Printre “campionii” evlaviei din showbizul românesc s-a remarcat de-a lungul timpului Gigi Becali. Nu e însă singurul!

1.Gigi Becali, cu siguranţă cel mai cunoscut român cu cele mai multe drumuri la Muntele Athos, acolo unde a lăsat zeci de mii de euro pentru călugări şi chilii. Iisus pe cruce în mărime (aproape) naturală din faţa palatului său este mărturie a unui om credincios, care a ajuns să fie zugrăvit în chip de ctitor în mai multe biserici. A rămas legendar şi “Cu noi e Dumnezeu”, cântat fals, dar cu dăruire de latifundiarul din Pipera. Conduce detaşat şi în rândul celor care îl pomenesc pe Dumnezeu în tot ceea ce fac, indiferent că s-ar numi destituirea unui antrenor, construirea unei case sau vânzarea unui teren.

bofo

2.Bodo de la Proconsul s-a transformat brusc din “băiatul rău” al muzicii rock în Bogdan Marin, cântăreţul pocăit care cântă în biserici şi îl slăveşte pe Dumnezeu cu ocazia oricărui interviu. Această schimbare care a uimit lumea muzicală a venit după cea a colegilor săi de trupă care, rând pe rând, şi-au întors faţa către divinitate. Şi soţia lui, Loredana, a făcut acelaşi pas, amândoi fiind văzuţi săptămânal la biserică.

3.Dacă nu v-o mai amintiţi pe Raluca Ciocârlan este pentru că ea a făcut la un moment dat parte din duetul Angels, până în 2002, dar apoi s-a dedicat unei cariere solo, lăsând muzica de discotecă pentru cântecele religioase. Albumul ei solo s-a numit “Oraşul cu îngeri”. În 2007 ea a devenit doamna Beleşeanu după ce s-a căsătorit cu un avocat. În momentul în care a trecut la cariera solo s-a spus chiar că ar fi dorit să se călugărească.

luce
luce 2

4.Răzvan Lucescu este o persoană credincioasă, merge de două ori pe săptămână în “Casa Domnului” şi face constant donaţii lăcaşelor de cult, însă, de fiecare dată, evită să se laude cu acest lucru. Lucescu Jr. a oferit, în urmă cu doi ani, o donaţie şi Bisericii “Sf. Vineri” din Bucureşti şi, pe lângă respectul preoţilor, a primit cadou un scaun pe care a fost montată o tăbliţă cu numele său.

gabi
gabi 2

5.Gabriela Vrânceanu şi-a făcut un ritual din mersul la biserică, iar lăcaşul în care intră să se roage este Biserica “Sfântul Anton”, făcătorul de minuni, din zona Unirii. Aici, realizatoarea de la Antena 3 are şi un părinte duhovnic, căruia îi cere sfatul atunci când întâmpină probleme, tot aici se spovedeşte şi se împărtăşeşte de fiecare dată când are ocazia.

zavo

6. Oana Zăvoranu este un paradox: pe de-o parte se roagă la Dumnezeu, îl ridică în slăvi şi se declară o femeie credicioasă, care merge des la biserică, pe de altă parte a stârnit furia bisericii după ce s-a îmbrăcat în straie de măicuţă şi a fost fotografiată astfel în oraş. Ea a mai avut şi tangenţe cu lumea vrăjitoarelor, fiind des văzută în compania acestora, iar acest lucru i-a atras din nou critici din partea Bisericii Ortodoxe. Dacă la toate astea mai adăugăm şi faptul că fosta soţie a lui Pepe este “ctitor” de cimitir, atunci chiar că în urma ei lasă numai ceaţă.

Preluat dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns