Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Programarea Mentală – «Asul din mânecă» al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor» (6)

Hollywoodul Înşelător 8

Clipul începe cu o secvenţă a filmului Matrix (Matricea):
„Neo: Acest lucru nu este real.
Morpheus: Dar ce este real? Cum defineşti realitatea? Dacă te referi la ceea ce poţi simţi, la ceea ce poţi mirosi, la ceea ce poţi gusta şi privi atunci realitatea ta se reduce la simple semnale electrice interpretate de creierul tău.”
Videoclipul abordează aşa-zisele Reality show-uri TV („spectacole ale realităţii”), dând exemple de câteva astfel de producţii americane suprasaturate cu simbolism ocult şi programare mentală.

Reality show ar putea fi tradus literal prin „spectacol al realităţii”, spectacol care reflectă realitatea. Televiziunea Realităţii (Reality Television) a fost inventată de către Leslie Gaarder. Adesea, aceasta prezintă o formă a realităţii cotidiene puternic modificată şi influenţată, care utilizează senzaţionalul pentru a atrage telespectatori, fapt care va genera profituri financiare din publicitate. Participanţii se află adesea puşi în situaţii neobişnuite, câteodată fiind instruiţi să acţioneze după un anumit scenariu impus din exterior de către regizorii poveştii. Prezentarea evenimentelor şi a limbajului sunt astfel manipulate, contribuind la crearea unei realităţi iluzorii prin diverse tehnici post-producţie.

Primul exemplu al unei astfel de producţii este Reality show-ul TV al postului VH1, Daizy of Love al cărei moderatoare este Daisy de la Hoya (numele Daisy provine de la programarea mentală pe teme Disney). În ordine: observaţi numele participantului Cage (cuşcă, colivie) împreună cu inscripţia „loial prin onoare” sau „magazinul din colţ”, tatuaje ciudate, imprimeu felină, simboluri religioase, pentagramă, simbolul societăţii secrete „Skull & Bones” (Craniu şi Oase) însoţit de gest realizat cu mâinile, tatuaj păsări albastre.

Un alt exemplu îl constituie emisiunea Charm School (Şcoala de Farmec) – o serie de Reality show-uri TV ale aceluiaşi post VH1.
Poza prezentată aici este din cel de-al doilea sezon, având-o ca moderatoare pe nimeni alta decât Sharon Osbourne, mama lui Kelly Osbourne (marionetă Monarch) şi soţia lui Ozzy Osbourne, satanist şi programator Mkultra.

Cathy O’Brien, un fost „model prezidenţial” la nivel înalt, care a avut norocul să fie ajutată să iasă din programul Mkultra Monarch, face următoarele dezvăluiri şocante despre adevărul din spatele „Şcolii de Farmec” (în cartea sa „Trance: Formation of America” – TransFormarea în Transă a Americii), care din experienţa ei este doar o casă de prostituate: „După ce Michael Aquino (colonel satanist din armata SUA) mi-a instalat programul sexual de bază, eram adesea dusă de Houston (unul din programatorii săi) în Ohio pentru a participa la „tabăra de antrenament a sclavilor sexuali” care poartă numele „Şcoala de Farmec”. De obicei mă ducea să fiu antrenată împreună cu alte „marionete” Mafia sau CIA de vârsta mea. Am văzut multe fete care au participat la „Şcoala de Farmec”, dar doar câteva dintre ele au supravieţuit sau şi-au mai recăpătat minţile după „antrenament” ca să mai poată vorbi despre acestea. „Şcoala de Farmec” era condusă de un membru al familiei bancare Mellon. Acesta îşi luase numele de Governor, la fel ca profesorul care în piesa muzicală My Fair Lady transformă o femeie de mahala într-o doamnă manierată din înlta societate.

Alt exemplu oferit de videoclip este Reality show-ul  „Tough Love” – Dragoste Dură, moderatoare fiind Drew Barrymore (marionetă Monarch).
Observaţi motivul hipnotic alb, negru, roşu de pe peretele „pacientului”, simbolul fagurelui de miere de pe celălalt perete (Programarea Monarch este bazată pe fragmentarea minţii întocmai precum fagurii unui stup de albine).

Clipul se încheie cu o altă secvenţă din filmul Matrix: „Matricea este un sistem Neo. Acest sistem este duşmanul nostru. Atunci când eşti în Matrice te uiţi în jurul tău şi ce observi? Oameni de afaceri, profesori, avocaţi, muncitori, chiar minţile oamenilor pe care noi încercăm să îi salvăm. Dar până când vom reuşi aceasta, oamenii aceştia fac parte din sistem şi aceasta îi face duşmanii noştrii. Trebuie să înţelegi că cei mai mulţi dintre ei nu sunt încă pregătiţi să fie scoşi din sistem. Şi mulţi dintre ei sunt atât de dependenţi de sistem încât vor lupta ca să îl protejeze. Mă asculţi Neo sau te uiţi după femeia în rochie roşie? Uită-te mai bine…”

Hollywoodul Înşelător 9
Sunt foarte multe producţii cinematografice (filme) în care apar simboluri şi sugestii MKultra. Accesorii, îmbrăcăminte, fraze – oricare dintre acestea pot fi folosite pentru întărirea programării mentale a eventualelor victime ale controlului mental total Monarch.
În exemplul ilustrat aici, putem vedea cum personajul unui film se apropie de balustradă urcându-se pe marginea terasei.  În fundal vedem „piatra preţioasă” galbenă filmată de sus (programare cu bijuterii/ autodistrugere).
Următoarea secvenţă este din filmul The Game (Jocul). Dacă derulăm cu încetinitorul putem observa pantofii roşii din stânga imaginii şi pozele cu conotaţie sexuală (programare Oz/ alter sexual).
Filmul Sleepy Hollow: programare spirituală (crucea), reîntărirea programării oculte ritualice (pentagramă), reîntărirea sclaviei mentale (colivie), imprimeu hipnotic. Actriţa Christina Ricci are tatuat şi ea, ca şi Johnny Depp, simbolul MKultra BlueBird.
Filmul Pantera Roz: programare cu bijuterii, programare sexuală, temă Oz (uşa verde). La sfârşit, Beyonce primeşte bijuteria. Concluzia filmului, corelată cu coperta revistei pe care scrie „Beyonce a evoluat”, face aluzie la programarea cu pietre preţioase a cântăreţei – la sfârşitul etapei de „antrenament” Monarch victima „evoluează” devenind un „giuvaier”.
Observaţi secvenţa dintr-o producţie necunoscută cu cei doi bărbaţi în negru. Triunghiul format în mijlocul imaginii împreună cu culoarea de cod galben.
Ultimul dialog din videoclip prezintă un joc de cuvinte de conotaţie MkUltra. Jerry de Great (actorul principal din Pantera Roz) probabil este chiar programatorul. În film el îl opreşte pe celălalt personaj prin comanda Halt! – expresie nemţească pentru oprire, fiind prima care este înregistrată de către programator în sistemul victimei Monarch ca să se asigure că poate stopa la comandă un alter agresiv, care ar încerca să îl omoare.

Hollywoodul Înşelător 10:

Victimele Monarch sunt prezentate de multe ori în publicaţii sau chiar în reclame împreună cu simbolurile programării Mkultra specifice. Aceasta pentru ca cei cunoscători – adică elita francmasonică satanistă „iluminată” – să vadă ce oferte sunt scoase la vânzare pe piaţă. În videoclip apar celebrităţi despre care am mai vorbit în videoclipurile anterioare ilustrând programarea sexuală, programarea cu bijuterii. Este semnificativă în acest sens poza actriţei Natalie Portman alături de Hillary Clinton (fostul „model prezidenţial” Monarch, Cathy O’Brien afirmă despre Hillary Clinton în cărţile sale că este foarte implicată în ocultism, fiind programatoare Mkultra). De asemenea, ne atrage atenţia imaginea lui Paris Hilton care face aluzie la modelele prezidenţiale Monarch.

Hollywoodul Înşelător 11:

În videoclip se sugerează că Iepurele Alb este prietenul celor programaţi mental pe teme din filmul „Alice în Ţara Minunilor”. În limbaj Mkultra Monarch, Iepurele alb îl reprezintă pe programator, cel care controlează timpul şi care cunoaşte comenzile şi codurile de acces ale diferitelor personalităţi.

Tim Burton regizor şi programator Mkultra se exprimă într-un mod ocult la un show unde participă împreună cu sclavul său: „am aşa un fel de…stiţi voi…iepurele alb cu ceasul care ticăie, cred că am adus…am un prieten imaginar care câteodată…să vedem ce se întâmplă dacă închid ochii ” – apare Johnny Depp.

Acţiunea filmului Matrix (Matricea) se declanşează după ce Neo primeşte mesajul „urmăreşte iepurele alb”.

Imagine explicită a faptului că soţul Christinei Aguilera este totodată şi programatorul ei. De asemenea, acum putem să ne dăm seama de simbolismul Iepuraşului Playboy.
În desenul Disney „Alice în ţara Minunilor”, fetiţa îl urmează pe iepure şi atunci cade în gaura din pământ, intrând într-o lume imaginară.

Gwen Stefani cu un tatuaj cu iepure (programare Alice în Ţara Minunilor) şi cu pantofi roşii (programare Oz).

Jessica Alba lângă un iepure mare şi alb într-o reclamă Armani.

În filmul thriller Donnie Darko, adolescentul cu acest nume are un prieten imaginar. Desenele ciudate ale lui Donnie sunt cu un iepure reprezentat sinistru. Darko înseamnă cel întunecat şi posibil un alter al lui Donnie.

%RELATEDPOSTS%

Preluare dupa http://www.yogaesoteric.net

Lasati un raspuns