Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Zilele favorabile ritualurilor pentru bani, dragoste, sănătate, dezlegări de farmece şi blesteme

wiciProbabilitatea ca cineva din anturajul tău, un cunoscut sau un necunoscut să-ţi facă farmece şi să-ţi tulbure liniştea prin puterea gândurilor sale rele este mai mică în sezonul rece decât vara şi primăvara. Magia neagră are puteri limitate în această perioadă. În schimb, sezonul toamnă – iarnă este benefic dezlegării de blesteme, farmece, îndepărtarea deochiului şi ritualurilor pentru îmbunătăţirea finanţelor, însănătoşire şi câştigarea dragostei persoanei dragi.

Iată care sunt zilele favorabile.


Luni – ziua bunăstării şi înţelegerii

Prima zi a săptămânii este ideală pentru ritualuri prin care să alungi tensiunile şi conflictele din familie. În plus, lunea au rezultate bune descântecele pentru câştiguri şi restabilirea echilibrului financiar.

Marţi – ziua dragostei

Dacă te-ai certat cu iubitul, v-aţi despărţit sau sunteţi pe punctul de a vă separa marţea pentru tine nu aduce trei ceasuri rele, ci este benefică împăcării. Marţi este ziua dragostei şi vine cu vorbe frumoase, dulcegării, iertare şi… noi începuturi. Este ziua perfectă şi pentru ritualurile care te ajută să-ţi găseşti sufletul pereche cât mai repede.

Miercuri – ziua leacurilor pentru sănătate

În cazul în care ai probleme de sănătate poţi găsi cele mai bune remedii şi tratamente miercurea. Ritualurile de la mijlocul săptămânii au cele mai multe şanse de reuşită dacă sunt efectuate în scopul găsirii unor metode terapeutice în caz de boală şi însănătoşirii.

Joi – ziua îndepărtării de farmece şi blesteme

Joia poţi face cu încredere ritualurile necesare înlăturării farmecelor şi blestemelor. Scapi cel mai uşor de puterea devastatoare a energiei negative transmise de cunoscuţi prin gândurile lor de mânie şi invidie.

Vineri – ziua combaterii deochiului

Ameţeala, starea de oboseală ivită brusc şi stările de vomă apărute după ce te-a admirat cineva înzestrat cu puterea deochiului dispar uşor dacă descântecul este făcut într-o zi de vineri. Evident, deochiul se poate prinde de tine în orice zi din săptămână şi nu poţi aştepta până vineri. Dar cel mai rapid scapi de el în această zi de post.

Sâmbătă – ziua purificării

Prima zi de weekend culminează cu purificarea locuinţei de energie negativă, alungarea spiritelor care bântuie casa şi curăţirea propriei fiinţe de duhuri rele. Rugăciunile rostite sâmbăta şi împărţirea mâncărurilor cu persoane nevoiaşe au efecte mai puternice asupra purificării sufletului decât în orice altă zi.

Duminica – ziua aflării viitorului

Ultima zi a săptămânii este favorabilă ghicitului în cafea, zaruri, tarot şi a altor ritualuri de prezicere a viitorului şi de găsire a unor soluţii pentru situaţiile delicate în care te afli.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns