Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Rugaciune

Sunt cateva persoane carora le voi trimite acest gen de rugaciune deoarece sunt dragi sufletului meu si imi face placere sa ma rog pentru bunastarea tuturor. Poate ca in aceste momente cand ni se inoculeaza in creier ideea de criza, zilnic, nu este rau sa avem mai multa grija unii de altii. Dumnezeu sa ne ajute! TE ROG CITESTE-l!!! Azi dimineata cand Dumnezeu a deschis o fereastră în RAI m-a văzut pe mine şi m-a întrebat: Copilul meu, care este marea ta dorinta pt. Azi??? Iar eu I-am răspuns: Doamne te rog sa AI grijă de persoana care citeste acest mesaj, de familia lui şi de prietenii lui speciali. Ei merita asta şi îi iubesc foarte mult. Iubirea lui Dumnezeu este ca un ocean, îi poti vedea începutul Dar nu si sfârsitul. Acest mesaj este valabil din ziua în care îl primesti. Trimite asta tuturor din lista ta. Ceva bun se va intampla cu tine mâine. Ceva ce TU asteptai de mult să ţi se întample. Nu rupe acest lant !!! In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase AI incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!   Este foarte curios ca 93% dintre persoane nu retrimit acest mail. Daca faci parte din cei 7% care cred, retrimite acest mail cu titlul 7% is crede!   Lucrurile se intampla la o ora anume stabilita. La ora la care trebuie as se intample.

Cu multa dragoste pentru tine, Pe cat de repede a venit, pe atat de repede trebuie sa se duca. Fecioara care IA  TOATE NECAZURILE.   Cand ajunge la tine trebuie sa si plece mai departe. Trimite acest mail la 10 persoane  si problemele ti se vor rezolva. Maica noastra a trecut pe la mine pe acasa si MI-a luat toate problemele, ti-o trimit ca sa Le IA si pe ale tale…

Lasati un raspuns