Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Scene terifiante in fata bisericii, inainte de cununia religioasa a Alinei Gabor. Ramona, atacata de un caine!

Eleganta pana in varful unghiilor si emanand de la distanta o atitudine de diva, Ramona Gabor a fost la un pas sa cada prada unui caine lup furios, chiar inainte de cununia religioasa a surorii ei, Alina. Episodul a fost cu atat mai ciudat cu cat, desi prin zona trecusera multi alti nuntasi, animalul si-a pierdut controlul in secunda in care si-a facut aparitia Ramona. Doar prezenta de spirit a stapanei lui a salvat-o!

Sambata, Alina Gabor s-a casatorit la Bacau. Cum era firesc, mult mai celebrele ei surori, Moni si Ramona, i-au fost alaturi. Desi parea o zi fericita, sora cea mica a fost la un pas de o tragedie. Chiar inainte sa intre in biserica pentru cununia religioasa, Ramona a fost atacata de un caine lup urias. Animalul a innebunit efectiv in momentul in care a simtit-o in preajma si a fost cat pe-aci sa evadeze din lesa si sa o sfasie. Cu o prezenta de spirit incredibila, stapana a reusit sa-l struneasca si sa-l calmeze inainte ca Ramona sa-i pice victima. Chiar daca a scapat teafara, domnisoara Gabor a trait o sperietura pe cinste, din care nu si-a revenit decat dupa ce a intrat in biserica.
Ceremonia religioasa a fost urmata de o petrecere destul de modesta, intr-unul dintre restaurantele locale, la care a participat si diva familiei, fosta doamna Columbeanu. Daca in cea mai mare parte a serii Moni a fost destul de rezervata, cheful i-a venit pe parcurs. Ea s-a ridicat de mai multe ori la dans la invitatia catorva nuntasi, insa partenerul ideal s-a demonstrat a fi chiar nepotelul ei, fiul mirilor. Cei doi s-au distrat impreuna, iar Moni l-a coplesit pe micut cu zambete, mangaieri si imbratisari.

Preluare dupa http://www.cancan.ro

Lasati un raspuns